Ha beoltatom magam, már nem fogok másokat megfertőzni?
Figyelt kérdés
A legkönnyebb itt megkérdezni, szóval légyszi rosszindulat és kötekedés nélkül valaki válaszoljon rá aki tudja, csak erre vagyok kíváncsi.2021. ápr. 25. 22:30
1/5 anonim válasza:
Ki nem zárja teljesen a lehetőségét, hanem sokkal kisebb eséllyel fertőződsz meg és ezáltal fertőzöl.
2/5 anonim válasza:
De igen, te is fertőzhetsz és téged is megfertőzhetnek, csak nálad gyengébb lesz a betegség lefolyása.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
A fertőzés átadás mértéke is csökken úgy tudom.
5/5 anonim válasza:
"A fertőzés átadás mértéke is csökken úgy tudom."
Jól tudod, de logikus is. Ha benned kevésbé szaporodik a vírus, te is kevesebbet tudsz átadni bárki másnak. Plusz tünetek nélkül még csak nem is köhögöd szét őket a nagyvilágba, és azzal is csak csökken a fertőzés esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!