Amfetamin használók?
Esetleg próbáld ki a biohacking módszereket, ezeknek általában az a célja, hogy energetizáld és feltöltsd magad különböző gyakorlatokkal és legális szerekkel, étrendkiegészítőkkel. Az alvás normalizálásától kezdve a jeges fürdőn át a speciális diétáig és sportig egészen sok dolog tartozik ide.
A sportolás/edzés biztosan segítene, mert gyorsítja az anyagcserét és gyorsabban tisztul a szervezeted.
Étrendkiegészítők: taurin (ez egészen hatásos energiát adó cucc), kreatin (nem keratin, kreatin - kis mennyiségben, mert meghajt), glicin, ashwagandha, C+K+D vitamin, golyóálló kávé (jó minőségű kávé vajjal turmixolva). De ha ezekkel próbálkoznál, olvass utána, ne csak durrbele kezd el szedni őket.
A sok koffeintől állandóan energiaszegény üzemmódban vagy. Ez már messze nem a stimulánsok miatt van (az amúgy is egy extrémebb szint). Azt tudod csinálni hogy vissza alakítod a koffeines toleranciádat. Ez viszont kemény dolog, mert kb 2 hétig teljesen abba kéne hagyni a bármilyen koffeines cuccot. Ilyenkor kemény fejfájások várhatóak, és akár napi több mint 12 óra alvás. Mégis ha sikerül, akkor utána akár egy kevés kávét, vagy energiaitalt is full beérzel. Persze gyorsan vissza is lehet szokni, szóval akinek sikerül a 2 hét akkor azon is el lehet gondolkodni hogy jobb lehet leállni ezekkel is.
Amúgy gratulua hogy leálltál a spurival stb. (Van akinek ez sosem sikerül.)
Csak így tovább ;)
Én koffein tabikat ettek 2 hétig mikor éretségire tanultam.
2-3 tabit vettem be egy nap. Max. 4-et.
Utána két hétig szarul voltam, állva el tudtam szinte aludni és kb. bő 1 - 1,5 hónap volt mire azt mondta, hogy jól vagyok.
Hagyd el a koffeint, energiaitalt és várj 3-4 hónapot. Te már régebb óta tolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!