Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amfetamin használók?

Amfetamin használók?

Figyelt kérdés
Sziasztok!2 évig használtam amfit és több pörgető hatású drogot..3 hónapja tisztán élek ! Tudom hogy ez kevés siman vissza csúszhatok. Kb 4 éve iszom napi rendszerességgel az energiaitalokat.. leszokás utan 3hónap) napi 7,8 energia is kevés ..felkelésnél 2 db siman lemegy egymás utan ..a kérdésem az lenne ,hogy elmúlik ez idővel?? Ennyire gyenge lennek valamilyen dopping hatású készítmény nélkül? Milyen szakembert kereshetnék fel?

2021. jún. 25. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Pszichiáter
2021. jún. 25. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Esetleg próbáld ki a biohacking módszereket, ezeknek általában az a célja, hogy energetizáld és feltöltsd magad különböző gyakorlatokkal és legális szerekkel, étrendkiegészítőkkel. Az alvás normalizálásától kezdve a jeges fürdőn át a speciális diétáig és sportig egészen sok dolog tartozik ide.

A sportolás/edzés biztosan segítene, mert gyorsítja az anyagcserét és gyorsabban tisztul a szervezeted.

Étrendkiegészítők: taurin (ez egészen hatásos energiát adó cucc), kreatin (nem keratin, kreatin - kis mennyiségben, mert meghajt), glicin, ashwagandha, C+K+D vitamin, golyóálló kávé (jó minőségű kávé vajjal turmixolva). De ha ezekkel próbálkoznál, olvass utána, ne csak durrbele kezd el szedni őket.

2021. jún. 25. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ !! :)
2021. jún. 25. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A sok koffeintől állandóan energiaszegény üzemmódban vagy. Ez már messze nem a stimulánsok miatt van (az amúgy is egy extrémebb szint). Azt tudod csinálni hogy vissza alakítod a koffeines toleranciádat. Ez viszont kemény dolog, mert kb 2 hétig teljesen abba kéne hagyni a bármilyen koffeines cuccot. Ilyenkor kemény fejfájások várhatóak, és akár napi több mint 12 óra alvás. Mégis ha sikerül, akkor utána akár egy kevés kávét, vagy energiaitalt is full beérzel. Persze gyorsan vissza is lehet szokni, szóval akinek sikerül a 2 hét akkor azon is el lehet gondolkodni hogy jobb lehet leállni ezekkel is.

Amúgy gratulua hogy leálltál a spurival stb. (Van akinek ez sosem sikerül.)

Csak így tovább ;)

2021. jún. 25. 15:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen amúgy logikusan hangzik..barmennyire hihetetlen az energia italt már kb 10x próbáltam elhagyni :D holnaptol megpróbálom folyamatosan csökkenteni 1x biztosan a végére jutok.:) az amfi elhagyása lelkileg bont meg (engem más nemtudom hogyan van vele) 2x voltam elvonón. Nem sikerült .. aztán jött egy komolyabb túl adagolás és valahogyan megutáltatta magát velem. Mintha csak a lejövő érzésére emlékeznék .. köszönöm a válaszod!! :) igyekszem !
2021. jún. 25. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Én koffein tabikat ettek 2 hétig mikor éretségire tanultam.

2-3 tabit vettem be egy nap. Max. 4-et.

Utána két hétig szarul voltam, állva el tudtam szinte aludni és kb. bő 1 - 1,5 hónap volt mire azt mondta, hogy jól vagyok.

Hagyd el a koffeint, energiaitalt és várj 3-4 hónapot. Te már régebb óta tolod.

2021. aug. 12. 21:17
 7/7 anonim válasza:
Én nem tudok neked segiteni sajnos, nekem nem volt ilyen problémám amikor elhagytam a cuccot, csak gratulálni szeretnék hogy már több mint 3 hónapja tisztán élsz!! :)
2021. nov. 10. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!