Különböznek valamiben az adott tabletták?
Sose tudhatod, hogy mi van abban a tabiban igazából, amit vásárolsz, lehet hamisított bármelyik. Aki drogot szed, az életével játszik.
A daath.hu-n közzé szokták tenni, ha veszélyes anyag kerül forgalomba, persze tapasztalat alapján. Simán kerülhetsz te is abba a helyzetbe, hogy egyszer majd a te károdon okulnak mások.
Vigyázz magadra, kérlek!
én régen használtam, akkor fele ennyi sem volt átlagosan egy tabi hatóanyag tartalma, mint most, és szerintem emiatt cseszik el a legtöbben; 120mg hatóanyag felett már veszélyesnek nyilvánítják a tablettát és -amennyire még belelátok- mára erősen piacvezetőek lettek a 200+mg tartalmú tabletták (de találkoztam már 450-500mg-os tablettával is), ami azt jelenti, hogy egy kezdő használónak egy mai átlagos tabletta negyede is elég, a fele pedig több, mint sok. Az eki eléggé "egységesen" terjed Európában, tehát szinte biztosan ugyanaz pld. egy Rolex Magyarországon, mint mondjuk Hollandiában, szóval tudod ellenőrizni a hatóanyag típusát és mennyiségét drugsdata-n, aztán próbáld úgy nézni, hogy ne vigyél be 70-80mg-nál többet, tehát pld. egy 240mg-os Pharaoh harmada simán elég neked.
A halál/túladagolás téma pedig "nem olyan vészes", mint ahogy a köztudatban kering, mint kiderült az utóbbi időkben, a média az elmúlt évtizedekben erősen kiemelte az eki által okozott haláleseteket a többihez képest (Skóciában pld. minden egyes eki okozta halálesetről beszámoltak, közben csak minden 3. amfetamin okozta halálesetről számoltak be), illetve az eki fogyasztás utáni halálesetek listáján az első helyen a hőguta áll (ez főleg klubokban, zárt téren tartott bulikban kockázat), utána a túlivás (az emberek annyira kiszáradnak, hogy egyszerűen túl sok vizet isznak) és csak harmadik helyen van a szívleállás. Egy kis odafigyeléssel nagyon könnyen elkerülhető mindhárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!