Speed, amfetamin újra hasznosítás lehetséges?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a speedet, vagy amfetamint vizeletből újra hasznosítják. Ez igaz? Ha igaz ez, hogy lehetséges?
Számomra elég bizar...
2021. ápr. 12. 01:18
1/2 anonim válasza:
Hát én erről így még nem hallottam. Viszont a légyölő galócánál van valami ilyesmi - mert nem bomlik le teljesen a hatóanyag. Speednél nem hiszem hogy ilyen lenne. Az nagyon érzékeny. (Még a melegen is hamar veszít az erejéből - azért is hűtőben tárolják.)
2/2 anonim válasza:
Igen lehet, mivel a vizelettel egyutt tavozik, es igen vizeletbol ki lehet nyerni, bar nyilvan nem az egezet amit feltolsz magadba. Itthon is volt mR belole problema egyebkent.
Egy kis angoltudas kell hozza de ez is leirja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!