Trombózis gyanúval milyen orvoshoz menjek először?
Figyelt kérdés
Vagy sürgősségi?2021. jún. 21. 09:18
1/5 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvosodat. A tünetek alapján eldönti, hogy ad-e beutalót szakorvoshoz vagy elküld a sürgősségire.
2/5 anonim válasza:
A legkisebb gyanúval is sürgősségire küldenek, nekem AstraZeneca után hetekig fájdogált a vádlim, és az egyik erem is rajta, az orvos azonnal sürgősségire küldött. Szerencsére nem trombózis volt. De ez nem játék, ha nem szeretnél tüdőembóliát vagy infarktust, azonnal vizsgáltasd ki.
3/5 anonim válasza:
Háziorvoshoz, majd ő dönt.
Engem a székről nem engedett felkelni, és mentőt hívott, mivel még csak rá sem állhatsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, délután lesz orvos, akkor tudom felhívni.
2021. jún. 21. 10:09
5/5 anonim válasza:
Addig is egy kis vígasztalás!
Ézsaiás 33:24."Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakik megbocsáttatott a vétke."
Mivel a betegség, öregedés és halál öröklődött, el lesz törölve Jézus váltságáldozata alapján! Bár még egy kicsit erre várni kell, sok millió ember megtapasztalja ezt, bizonyára te is!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!