Rocko9 kérdése:
Hány órakor vegyem be este a Suprax 200mg -ot?
Figyelt kérdés
Suprax 200mg gyógyszert írta fel nekem házi orvosom. 2×1-et. Reggel-este. De azt viszont elfelejtette mondani hogy a két tabletta bevétele között mennyi idő teljen el mikor beveszem. Igazából most az lenne a kérdésem hogy reggel helyett délelőtt 11kor vettem be az adagot és ilyenkor hány órakor vehetem be este a másodikat? Tapasztalat valakinek? Megköszönném.2021. jún. 18. 19:01
1/5 anonim válasza:
Vedd már elő azt a betegtájékoztatót, ha ennyire parázol. A fenébe
2/5 A kérdező kommentje:
Nem parázok nemtudom miről beszélsz. A betegtájékoztatót elolvastam és azon annyi volt hogy reggel este. Szerinted ha azon rajta lett volna itt kérdezgetnék?
2021. jún. 18. 19:16
4/5 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kerdesem megegyszer es akkor megerted mi volt pontosan a kerdesem xd
2021. jún. 18. 19:23
5/5 anonim válasza:
Ne legyél életkèptelen. Ja és xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!