Suprax 400mg mikor kezd hatni? Felfázásra kaptam
Figyelt kérdés
Ma fogom bevenni a 4-szemet, de semmi hatását nem érzek.
Mellette szedem a tözegáfonya kapszulát D mannozzal, Cystone, ulofürdö, de abszolút nem érzem hogy javulna. Nagyon erös pisilési ingerem van állandóan. Nem csíp, nem fáj a vesém sem a hólyagom csak alulról ez az érzés durva...
Valakinek még valami ötlet? Márciusban Biseptolt szedtem, az sem hatott...de most már nagyon fáj sokszor. Sajnos menzeszem megvan, nem tudok urológushoz menni sem most :/
2021. ápr. 15. 14:38
1/4 anonim válasza:
Elvileg egy nap alatt már szokott. Szedted már korábban ugyanezt?
Igyál iszonyat sok vizet, mást ne. Cukrot kerüld.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ezt meg nem szedtem soha. Pont ettől félek hogy 7napos antibiotikum ma már 4et veszem be és semmi változás. 😭Nagyon rossz
2021. ápr. 15. 15:03
3/4 anonim válasza:
Már kellene, hogy hasson. Ki írta ezt fel?
4/4 A kérdező kommentje:
Körzeti orvos
2021. ápr. 15. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!