Suprax antibiotikum mellé is kell szedni Normaflore-t?
Az összes antibiotikum károsítja a bélflórát, úgyhogy az összes mellé ajánlott szedni.
De nyilván akinek meg se kottyan, az észre se fogja venni a különbséget, de mindenkinek jó, ha nem szed mellé. Nekem pl. tökmindegy, hogy milyen antibiotikumot kapok, ha nem szedek mellé probiotikumot, teljesen kikészül a gyomrom.
Szóval ajánlott ez mellé is.
én szedtem Supraxot pár éve, semmi bajom nem volt utána. ha mindig szeded ezeket a szrokat, akkor a szervezeted jól legyengül,magától semmire nem lesz képes...ezért nem szedek gyógyszert...csak,ha már kb haldoklom, meg max gyógynövények (ugye ez a pharmacy a gyógyszer meg a HARMacy...).
és kb évente egyszer ,ha megfázok.....
Kedves utolsó!
A probiotikum nem egy sz.r., hanem arra való, hogy a károsult bélflórát, amit az antibiotikum károsított meg, rendbe tegye. Ugyanis akinek nagyon érzékeny a gyomra, annak hányinger, hányás, puffadás, étvágytalanság jelentkezhet antib. kúra alatt, mint a bélflórasérülés tüneteiként.
Ugyanis az emberben jótékony baktériumok is vannak, amik ilyen esetben elősegítik a normál működést a szervezetben, de az antib. ezeket a baktériumokat is kiírtja, a károsakkal együtt.
Szóval ha ez neked sz.r, akkor ne szedd, de azért még mást nem kéne róla lebeszélni!
Minden antibiotikum mellé érdemes szedni valamit.
Nekem több gyógyszerész ismerősöm sem hisz nagyon a Normaflore-ban, ők inkább joghurtot ajánlanak (normálisat, nem ezt a bifidusesensises agyonreklámozott márkát) vagy egy több hatóanyagot tartalmazó kapszulát, nem olcsó, viszont kevesebbet kell szedni belőle, így még olcsóbban is kijön, mint a N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!