Az antibiotikum (Suprax) mellé van értelme Normaflore-t szedni?
Figyelt kérdés
Náthára írták fel az antibiotkumot, még életemben nem voltam ilyen beteg, a lázam se akart lemenni 2 napja, alig bírok felkelni az ágyból. Bár most hála Istennek már fel tudok ülni úgy, hogy nincs hányingerem. Ma kezdtem el szedni, napi 2x.
Most megittam egy Normaflore-t, mert nagyon fájt már a hasam, össze-vissza wc-zek, nagyon rendszertelenül. Nem tudom van-e értelme a kettőnek együtt, mivel an antibiotikum megöli a bacikat, a normaflore meg baktériumokat tartalmaz.
2012. okt. 31. 18:27
1/3 anonim válasza:
Ha antibiotikumot kaptál biztos, hogy nem sima náthád van, hanem bakteriális fertőzésed, és ha kicsinálta a tabletta az emésztésed van értelme szedni, mert hátha segít megszüntetni a mellékhatásokat. Aztán még pár napig mindenképp szedd a probiotikumot ha már abbahagytad az antibiotikumot.
2/3 anonim válasza:
Antibiotikum mellé mindig van értelme probiotikumot szedni.Ez aranyszabály.
3/3 anonim válasza:
nincs, orvos is megmondja. probiotikumot a kúra után kell szedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!