Hogy tudnám rávenni a kislányomat hogy vegye be a tablettát?
Kislanyom 2 es fel eves.
megcsipte egy fertőzött kullancs aminek kovetkezteben lyme koros lett szegényem :(
és antibiotikumot kapott . Zinatot. pici a tabletta de nem tudom neki beadni. először naturban adtam neki . kihanyta . masodszor ossze törtem megcukroztam . aztán teával keverve próbáltam , szorppel . szóval sok mindent kipróbáltam 0% sikerrel.
és fontos lenne nagyon hogy be tudjam adni neki mert 3 hetes antibiotikum kúra elé nézünk. szirupot direkt nem irt fél a doki mert azt sem nyeli le. kikopi. elore is koszi a segítseget.
Mar nem lehet ostya-lapot kapni patikaban? Olyan, mint a papir, de nedvesen konnyen lecsuszik a torkon. Gyerekkoromban mindig ugy kaptam.
Ha tul nagy tabletta, hiaba tobb menet, megis erdemesebb volna elvagni.
Köszönöm a tippeket. Mézzel is és lekvarral is próbáltuk. Semmi jó nem sült ki belőle.
Foglamam sincs az ostya lapról de megerdeklodom!
Rajtam kívül akit nagyon szeret az az apukája és a mamája. de ők közeli hozzatartozok. egyutt élünk. szóval nem tudom... esetleg kúpp formajaban nem lehet kapni antibiotikumot ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!