Hasmenés, gyengeségérzet, de mitől?
Figyelt kérdés
2 napja elég ramatyul vagyok, kicsit többet edzettem a kelleténél, de a gyengeségérzet mellé híg székelés is társul. Tegnap este kis hőemelkedésem is volt 37,4-el, de csak 1-2 órát, most 36,3. Valami nyári vírus lehet? Vagy covid? Be van mindenki oltva amúgy. Vagy a túledzés? 23/F2021. jún. 10. 10:58
1/5 anonim válasza:
Lehet vírus, napszúrás, bármi. Lehet covid is. Ha pár nap múlva sem múlik el, akkor doki.
2/5 anonim válasza:
Az indiai vírus így kezdődik. Nekem a sima volt, szagvesztéssel kezdődött, utána 2 hétig ment a hasam, azóta is fáj a gyomrom, hasam. A keringésem is rossz. Úgyhogy bármi lehet, valószínű lábon kihordod, de ha marad bármi, akkor van post Covid ambulancia, ott segítenek. Sajnos nekem is már 3 hónapja vannak problémáim. Nem vagyok beoltva.
Tudod, előbb utóbb mindenkit utolér a vírus. A Biblia előre figyelmeztette az emberiséget, és arra is, hogy egy soha nem tapasztalt nagy nyomorúság előtt áll, és csak néhány millió ember éli túl. Mit gondolsz mit?
3/5 A kérdező kommentje:
Csak érdekes, hogy pont az edzés után...
2021. jún. 10. 17:18
5/5 A kérdező kommentje:
Az edzéstől lehet angolosan távozott is. Lehet aztán, hogy covid volt, bár annyira nem izgat.
2021. jún. 15. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!