Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most már soha többet nem lesz...

Most már soha többet nem lesz nyugodt életünk?

Figyelt kérdés
Azok, akik nem akarják beoltatni magukat nem gondolnak bele, hogy emiatt nem fogunk szabadulni a pandémiától? Azok válaszát várom első sorban, akik nem kérik az oltást (nyilván nem azokra gondolok, akik valami egészségi probléma miatt nem teszik). Nem akartok szabad életet?

2021. jún. 7. 20:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
50%
#30 oltatlanként kérdezem, tudnál esetleg valamilyen forrást felmutatni arról hogy az oltások kezdete óta többnyire az oltottak lettek súlyos betegek?
2021. jún. 8. 17:35
 32/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem 30 vagyok, forrást ebben az ügyben elég nehéz felmutatni, Várost nem mondanék nevet se, kórházban dolgozik egy barát vagyis kettő, egy ápolónő, és egy beteghordó. Két hónapja kérdezgettem őket, persze senki nem mondhat semmit.És nem erősítem meg hogy az oltottak vagy oltatlanok lesznek betegebbek, ugyanis 50-50% ban szorulnak ellátásra akik bent feküdtek.
2021. jún. 8. 17:51
 33/67 anonim ***** válasza:
100%
Természetes hivatalos adat nem létezik bár százezer százalék biztosra veszem, hogy nem nyilvánosságnak szánva de a Fidesz/Müller Ceciliáék egybefuttatják a kórházak adatait és pontosan látják. Egyébiránt mindenki látja aki látni akarja a saját környezetében és az egészségügyből is folyamatosan szivárognak az információk, sokat mesélnek azok is akik kórházból kijutottak. Amit azért hivatalosnak tekintek akkor is ha "csak" a konteós Pócs Alfréd mondta el egy videóban, ő kovid osztályon dolgozik!! és 80%-ot mondott. Nem hiszem el ebben a helyzetben hogy ne ment volna utána a Fidesz úthenger ha ő hazudik.
2021. jún. 8. 18:14
 34/67 anonim ***** válasza:
100%
33-as vagyok kiegészíteném amit írtam mert félreérthető lehet, tehát Pócs Alfréd a kórházba beszállított, oda bekerült emberek 80%-át mondta tehát NEM az oltottak 80%-áról van szó!
2021. jún. 8. 18:17
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

34 pont most nézem

[link]

2021. jún. 8. 18:20
 36/67 anonim ***** válasza:
100%
Én egy másik videóban láttam ahol számszerűen mondta, hogy kb. 80%, ha jól emlékszem ott mások is voltak nem csak ő beszélt.
2021. jún. 8. 19:15
 37/67 anonim ***** válasza:
100%

12. Tudod miben vagyok korlatozva? Faj a derekam meg a kezem es el kellene mennem a reumatológiai szakrendelesre, DE NINCS ORVOS, mert a kovidon vannak fele eve atvezenyelve. Menjek maganba? —30r Ft amit sajnos nem tidok megfizetni. Honapok óta várok ra, talan jovo honapbanar eljutok az orvoshoz.

Aztan ott a fiam. Meg csak 4 eves de allergias ugy tunik. Sose hinned el, nem vegeznek allergiatesztet sem. Talan majd juliusban elindul a rendeles... Na pl ebben vagyunk korlatozva.

2021. jún. 8. 20:32
 38/67 anonim ***** válasza:
84%

#37! Én ezt értem, de mire alapozod, hogy ez az oltatlanok miatt van?Jelenleg hivatalos adatok szerint alig párszáz ember van covid miatt kórházban. Arról persze nincs adat, hogy abból mennyi az oltatlan. Lehet, ha tudnánk, te is meglepődnél. De ha mind oltatlan lenne is, akkor se gondolom, hogy minden más rendelést akadályozna ez a párszáz ember. Nem az oltatlanok döntenek erről!

A másik, nekem pl.2 hónapja áll a kezelésem. Tudod miért? Mert oltópont lett! Van orvos, van hely, van beteg, de nem lehet bemenni, kizárólag oltásra (mellesleg hetek óta már alig van oltás). A doki bent van, el lehet érni telefonon, de bemenni nem. Akkor most utáljam az oltottakat,mert "miattuk" nem mehetek?

2021. jún. 8. 20:53
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
37 es Tatabánya szentborbála kórház Covid előtt olyan helyekre ahova egy héten belül lehetett menni, most 360 nap. De körzeti sincs, nincs más betegség csak covid. Kardiológia 2-3 hónap volt, most lehetetlen, nincs orvosi ellátás, megszűnt.
2021. jún. 8. 20:54
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
39 es vagyok nem az oltatlanok miatt van ez, hanem a hisztéria pánik, és rossz intézkedések miatt
2021. jún. 8. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!