Most már soha többet nem lesz nyugodt életünk?
12. Tudod miben vagyok korlatozva? Faj a derekam meg a kezem es el kellene mennem a reumatológiai szakrendelesre, DE NINCS ORVOS, mert a kovidon vannak fele eve atvezenyelve. Menjek maganba? —30r Ft amit sajnos nem tidok megfizetni. Honapok óta várok ra, talan jovo honapbanar eljutok az orvoshoz.
Aztan ott a fiam. Meg csak 4 eves de allergias ugy tunik. Sose hinned el, nem vegeznek allergiatesztet sem. Talan majd juliusban elindul a rendeles... Na pl ebben vagyunk korlatozva.
#37! Én ezt értem, de mire alapozod, hogy ez az oltatlanok miatt van?Jelenleg hivatalos adatok szerint alig párszáz ember van covid miatt kórházban. Arról persze nincs adat, hogy abból mennyi az oltatlan. Lehet, ha tudnánk, te is meglepődnél. De ha mind oltatlan lenne is, akkor se gondolom, hogy minden más rendelést akadályozna ez a párszáz ember. Nem az oltatlanok döntenek erről!
A másik, nekem pl.2 hónapja áll a kezelésem. Tudod miért? Mert oltópont lett! Van orvos, van hely, van beteg, de nem lehet bemenni, kizárólag oltásra (mellesleg hetek óta már alig van oltás). A doki bent van, el lehet érni telefonon, de bemenni nem. Akkor most utáljam az oltottakat,mert "miattuk" nem mehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!