Most már soha többet nem lesz nyugodt életünk?
Először is, nincs mi ellen oltani, átlagos náthaszezon szétpánikoltatva a PCR tesztekkel, ez ellen nem fogok még megbízható oltást sem kérni nem hogy GMO kísérleti szarokat. Dobd el a PCR teszteket és vége a "járványnak", higgy nekem!
Másodszor, mondjuk, hogy van járvány! Akkor köszi, a természetes immunitással részt venni benne mind az egyénnek mind a közösségnek sokkal megbízhatóbb és biztosabb, mint bármilyen oltás adta immunitással! A természetes immunitást ti mégis hogy képzelitek, hogy nem veszitek számításba? Ha van járvány akkor értelemszerűen az oltatlanok ugyanúgy részt vesznek a természetes fertőződésükkel, mint ti az oltásotokkal, nem? Csak hálásak lehettek az oltatlanoknak mert ők ugyanúgy részt vesznek a nyájimmunitás kialakulásában csak sokkal eredményesebben!
Én mindennek érzem a pandémia előtti életet, csak szabadnak nem.
Egyébként logikusan végiggondolva: nem oltat elegendő ember -> a járvány elhúzódik -> mivel időben tovább tart, több ideje van a mutációknak arra, hogy kialakuljanak -> ezek a mutációk lehetnek olyanok, amelyek ellen a természetes védettség vagy a védőoltás nem véd -> további hullámok kialakulása várható.
A közelebbi család 4 tagú.
Egy ember rákos, kezelés alatt áll, egy ember szteroidot szed betegségre, amit nemsokára műtenek (ha a járvány engedi! már rég megműtötték volna!), egy ember COPD-s és most van túl egy hosszú tüdőgyulladáson, én holnap kezdem a szteroidkúrát.
Köszönöm a nem oltóknak az életünk veszélyeztetését!
Annyit se tudtok az emberi szervezetről, hogy az immunrendszert nem lehet erősíteni meg hogy mi a különbség az oltási reakció és a mellékhatás között, de nem hisztek a szakembereknek, csak magatoknak!! Remélem, más bajokkal se mentek orvoshoz, ha már ilyen a felfogásotok.
28N
# 5
Légy szíves, könyörgöm, az ég szerelmére, menj be egy COVID-osztályra, beszélgess az ápolókkal, beszélgess a gyászolók családjaival, barátaival, kollégáival! Menj be például a volt gimimbe és add elő ezt ott, a tanárok szemébe nézve, akik évtizedek óta ott dolgozó kollégáikat gyászolják!!
5!
Egy igazi érzéketlen tuskó vagy!
6!
Fogadd mély együttérzésemet. Remélem jobb idők jönnek majd az életetekben.
# 9
Köszönjük! Igazság szerint a betegségek az élet részei és szerencsére a modern orvostudomány segítségével jól kezelhetőek, meghosszabbítható az élettartam, jelentősen javítható az életminőség.
Csak felmérgel, amikor egyesek tagadják a járvány súlyosságát, nem hisznek a gyászolóknak, nem hiszik el, hogy brutális, ami a kórházakban volt nyáron (vagy tavaly Olaszországban, New York-ban), nem hisznek orvosoknak, biológusoknak, laposföld-díjban részesülő, meggazdagodni vágyó szélhámosoknak hisznek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!