Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most már soha többet nem lesz...

Most már soha többet nem lesz nyugodt életünk?

Figyelt kérdés
Azok, akik nem akarják beoltatni magukat nem gondolnak bele, hogy emiatt nem fogunk szabadulni a pandémiától? Azok válaszát várom első sorban, akik nem kérik az oltást (nyilván nem azokra gondolok, akik valami egészségi probléma miatt nem teszik). Nem akartok szabad életet?

2021. jún. 7. 20:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Egyeseknek nem adatott meg a józan ész, s a másokkal együttérzés és empátia; csak magukkal törődnek.
2021. jún. 7. 21:05
 12/67 anonim ***** válasza:
86%
Nem válaszoltál, te miben vagy korlátozva az oltatlanok miatt? Amúgy annyit elárulok, hogy aki zsarolásra nem oltat, az ilyen érzelmire se fog. Ezzel a mártírkodással inkább az ellenkezőjét éritek el. Még a bizonytalnoknak is ellenszenves, szóval inkább arra lökitek, hogy ne oltasson.
2021. jún. 7. 21:21
 13/67 anonim ***** válasza:
64%

Pontosan tudjuk mi történt a kórházakban, szerintem eü-s ismerőse is sok mindenkinek van, nekem 3 egymástól független, tehát különböző intézmények. Az emberek miattatok vesztek oda, a járványpánikolók miatt. Szimpla kis tüneteket is képesek voltak szétparázni és kórházba hisztizni magukat, ott pedig már várta őket a kórházi fertőzés. Az végez bárki időssel, gyenge beteg emberrel, nem beszélve a hibás lélegeztető protokollról. Ők mind élhetnének a miattatok létező pánik nélkül, kiteázták volna a megfázásukat ahogy más években, nem vizionáltak volna légszomjat a pániktól például.

Ami pedig a harmadik hullámot illeti szintén ti feleltek érte. A kórházi ápoltak 80% volt az oltott!!!! A mentőápoló akit ismerek azt mondta, már rutinkérdés lett amikor mentek egy "covidosért", hogy mivel oltották és mikor! Amikor elkezdett lecsendülni a nagy oltakozási hullám akkor szépen elkezdett lecsendülni a harmadik hullám. Ők mind megúszták volna a "covidjukat" meg a halált is ha nem oltatnak.

A mai napig senki de mondom SENKI az ismeretségi körömben nem volt különösebb beteg vagy nem halt meg covidban aki nem oltatott vagy nem pánikolt a kezdettől. Kérlek értékeljétek át amikor minket feleltettek igazságtalanul a sok tragédiáért hisz ti vagytok a valódi felelősök. Ne minket gyalázzatok akik felől itt semmi pánik soha nem lett volna!

2021. jún. 7. 21:22
 14/67 A kérdező kommentje:

13!

Nézd csak mi van Indiában pl.!

Itthon meg egyre több a fiatal beteg. Ne bagatelizáld el!

A kollégám apja olyan beteg volt, hogy lábra alig tudott állni!

Amúgy sejtettem, hogy ez lesz, megy majd az ujjal mutogatás!

2021. jún. 7. 21:30
 15/67 anonim ***** válasza:
9%

# 13

Miért a saját, nem reprezentatív tapasztalataidnak hiszel a szakemberek helyett?

2021. jún. 7. 21:36
 16/67 anonim ***** válasza:
92%
15. Mondhatom, hogy igen, mára csak úgymond a szememnek hiszek és hidd el én sem így voltam ezzel mikor ez az egész elkezdődött. De mostanra már oda jutottunk, egy Merkely, Müller vagy Szlávik szava nekem nulla. Az pedig, hogy ahogy itthon is úgy világszerte kezdettől cenzúrázzák a szakembereket ha nem a narratívának felel az álláspontjuk az mindenkinek gyanús kellene legyen. Emlékszem még a kezdetekkor volt, hogy Letoha Gábor interjúját nem engedte mégsem lemenni az ATV és a riporter nő álmékodott, hogy ő nem gondolta ilyet megér a karrierrje során. Nos azóta hol tartunk már cenzúrában....hihetetlen az egész.
2021. jún. 7. 21:51
 17/67 anonim ***** válasza:
75%

Mi van Indiában? Napi 300ezer új fertőzött? Azt ugye tudod, hogy kb. 100x annyian vannak, mint mi? Akkor oszd el szépen 100-zal és rájössz, hogy nálunk, akkor volt arányosan annyi, amikor már javában azzal villogott a kormányunk, hogy milyen hatalmas az átoltottságunk...

Ugyanakkor jössz Indiával, miközben a nagy magyar járványügyi szakértők mást se hangoztatnak, mint, hogy nyáron a meleg miatt "visszavonul" a vírus. Hát, nem tudom. Indiában hány fok is van? Kicsit nekem ellentmondásnak tűnik. Ennyit a józan észről...

(Nem a #13 vagyok.)

2021. jún. 7. 21:52
 18/67 anonim ***** válasza:
8%

# 16

És komolyan azt hiszed, hogy világszerte átverik az embereket?

A volt gimimben két tanár és egy egyéb dolgozó hunyt el, mindet ismertem, van a baráti körben több poszt-COVID-os, apum BKV-s, rengeteg munkatársa hunyt el, apum maga a második szputnyik után 2 héttel így nyilatkozott: "legalább már nem patkolok el... legalábbis nem COVID-ban, mint a barátaim".

Nem is tudom, keresztanyámon kívül ismerek-e olyat, aki könnyen ment át a COVID-on, minimum az influenza négyszerese volt poszt-COVID-dal. Mondjuk az ismerősi körömben kevesen kapták el, elhunytról azért tudok sokról, mert az ő hírük megrázó és gyorsan terjed.

Akkor én a saját szemem alapján állhatok a másik oldalon?

Bár ez se repzrezentatív dolog, ellenben én nem képzelem azt, hogy az egész világot átverik orvosok, biológusok, mert az egész világon orvosok, biológusok ezrei, tízezrei vannak lefizetve. :D

2021. jún. 7. 21:58
 19/67 anonim ***** válasza:
67%
Ne hisztizz kérdező.
2021. jún. 8. 00:31
 20/67 anonim ***** válasza:
97%

18." # 16

És komolyan azt hiszed, hogy világszerte átverik az embereket? "

Én nem a 16-os válaszoló vagyok,de én pl. elhiszem, igen, hogy világszerte átverik az embereket. Van egy ilyen érzésem.

2021. jún. 8. 06:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!