Most már soha többet nem lesz nyugodt életünk?
Pontosan tudjuk mi történt a kórházakban, szerintem eü-s ismerőse is sok mindenkinek van, nekem 3 egymástól független, tehát különböző intézmények. Az emberek miattatok vesztek oda, a járványpánikolók miatt. Szimpla kis tüneteket is képesek voltak szétparázni és kórházba hisztizni magukat, ott pedig már várta őket a kórházi fertőzés. Az végez bárki időssel, gyenge beteg emberrel, nem beszélve a hibás lélegeztető protokollról. Ők mind élhetnének a miattatok létező pánik nélkül, kiteázták volna a megfázásukat ahogy más években, nem vizionáltak volna légszomjat a pániktól például.
Ami pedig a harmadik hullámot illeti szintén ti feleltek érte. A kórházi ápoltak 80% volt az oltott!!!! A mentőápoló akit ismerek azt mondta, már rutinkérdés lett amikor mentek egy "covidosért", hogy mivel oltották és mikor! Amikor elkezdett lecsendülni a nagy oltakozási hullám akkor szépen elkezdett lecsendülni a harmadik hullám. Ők mind megúszták volna a "covidjukat" meg a halált is ha nem oltatnak.
A mai napig senki de mondom SENKI az ismeretségi körömben nem volt különösebb beteg vagy nem halt meg covidban aki nem oltatott vagy nem pánikolt a kezdettől. Kérlek értékeljétek át amikor minket feleltettek igazságtalanul a sok tragédiáért hisz ti vagytok a valódi felelősök. Ne minket gyalázzatok akik felől itt semmi pánik soha nem lett volna!
13!
Nézd csak mi van Indiában pl.!
Itthon meg egyre több a fiatal beteg. Ne bagatelizáld el!
A kollégám apja olyan beteg volt, hogy lábra alig tudott állni!
Amúgy sejtettem, hogy ez lesz, megy majd az ujjal mutogatás!
# 13
Miért a saját, nem reprezentatív tapasztalataidnak hiszel a szakemberek helyett?
Mi van Indiában? Napi 300ezer új fertőzött? Azt ugye tudod, hogy kb. 100x annyian vannak, mint mi? Akkor oszd el szépen 100-zal és rájössz, hogy nálunk, akkor volt arányosan annyi, amikor már javában azzal villogott a kormányunk, hogy milyen hatalmas az átoltottságunk...
Ugyanakkor jössz Indiával, miközben a nagy magyar járványügyi szakértők mást se hangoztatnak, mint, hogy nyáron a meleg miatt "visszavonul" a vírus. Hát, nem tudom. Indiában hány fok is van? Kicsit nekem ellentmondásnak tűnik. Ennyit a józan észről...
(Nem a #13 vagyok.)
# 16
És komolyan azt hiszed, hogy világszerte átverik az embereket?
A volt gimimben két tanár és egy egyéb dolgozó hunyt el, mindet ismertem, van a baráti körben több poszt-COVID-os, apum BKV-s, rengeteg munkatársa hunyt el, apum maga a második szputnyik után 2 héttel így nyilatkozott: "legalább már nem patkolok el... legalábbis nem COVID-ban, mint a barátaim".
Nem is tudom, keresztanyámon kívül ismerek-e olyat, aki könnyen ment át a COVID-on, minimum az influenza négyszerese volt poszt-COVID-dal. Mondjuk az ismerősi körömben kevesen kapták el, elhunytról azért tudok sokról, mert az ő hírük megrázó és gyorsan terjed.
Akkor én a saját szemem alapján állhatok a másik oldalon?
Bár ez se repzrezentatív dolog, ellenben én nem képzelem azt, hogy az egész világot átverik orvosok, biológusok, mert az egész világon orvosok, biológusok ezrei, tízezrei vannak lefizetve. :D
18." # 16
És komolyan azt hiszed, hogy világszerte átverik az embereket? "
Én nem a 16-os válaszoló vagyok,de én pl. elhiszem, igen, hogy világszerte átverik az embereket. Van egy ilyen érzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!