Egyetemen kötelező beadatni covid vakcinát?
Az ELTE érdekelne a legjobban nem igazán szeretném beadatni magamnak. Kötelezhet rá az egyetem hogy beadassam magamnak?
Tudom hogy semmi se kötelező de az a kérdésem ha nem adatom be magamnak részt tudok venni jelenléti oktatásban úgy hogy nincs meg a védő oltásom?
A válaszokat köszönöm szépen.
Bocsi, másik egyetem, és nem egyetemista vagyok
De nálunk a Semmelweisen (irodai munka) kötelező lett - persze nem mondták ki kerek-perec, de ha nem vagy oltva, akkor kötelező időnként szűretned, saját költségre.
ELTE: 21. A 2021/22-es tanévet az Egyetem fizikai jelenléttel kívánja megkezdeni. Az oltási védettség hiánya önmagában nem fogja feljogosítani hallgatóinkat a távolléti oktatási lehetőséget biztosító kivételes tanulmányi rendre, munkavállalóinkat (oktatóinkat és oktatást-kutatást támogató dolgozóinkat) az otthoni munkavégzésre.
Ezt kaptuk. A kollégiumban kötelező lesz bemutatni, ezt már kimondták. Az egyetemen körbeírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!