Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az oltás helyett miért nem...

Az oltás helyett miért nem hajtanak végre inkább Antitest ellenanyag vértesztet?

Figyelt kérdés

mivel utána ugyanúgy adják a védettségi igazolványt!

[link]

2021. máj. 18. 14:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
39%

Bírom, hogy annyi embertől olvastam már itt, meg facebookon, hogy több (nem egy.., szinte mindenkinek több..)rokona is meghalt az oltás miatt (mennyi lenne erre az esély?), de egyiknek sincs sajtóvisszhangja meg semmi.. Akárkivel beszéltem senkinek sincs olyan ismerőse, aki meghalt volna az oltás után/miatt.

Nyilván előfordulhat, hogy valaki utána meghal heteken belül, de attól meg nem az oltásba halt bele..

2021. máj. 19. 18:44
 22/38 A kérdező kommentje:
Miért lenne belőle sajtóvisszhang, nem mindenki megy a Borshoz meg a Blikkhez, gyász közben, az a Vajna Timi...
2021. máj. 19. 20:10
 23/38 anonim ***** válasza:
"antitest ellenanyag vérteszt" - hát, kérdező barátom, orvos ilyet nem ír le...
2021. máj. 19. 22:29
 24/38 anonim ***** válasza:

#22 Majd pont a sok oltásellenes, akiknek elvileg rengeteg ismerőse és rokona halt bele az oltásba hagyja annyiban az egészet.. De az állítólagos gyászolásotok közben feljártok azért facebookra meg ide kiadni magatokból, hogy mennyien haltak már bele az oltásba..

Nem tudom te hogy vagy vele, de ha nekem halt volna bele több rokonom is bizonyítottan, akkor nem hagynám annyiban, hogy másnak is beadják.

2021. máj. 20. 05:43
 25/38 anonim ***** válasza:

24-nek teljesen igaza van.

Ezért csak városi legenda az egész.

2021. máj. 20. 06:43
 26/38 A kérdező kommentje:

Egyetértek.

Sőt. Kettőt is

Adassàtok csak be a mérget, hajrá!

2021. máj. 20. 07:16
 27/38 anonim ***** válasza:
Miért méreg? Miért hiszel abban jobban, hogy méreg, mint abban, hogy nem? Mi bizonyítja azt, hogy méreg?
2021. máj. 20. 07:39
 28/38 A kérdező kommentje:
Mivel több rokonom is belehalt, de nem kívánok a továbbiakban folytatni az értelmetlen bizonygatást!
2021. máj. 20. 08:00
 29/38 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy az oltásba haltak bele? Te állapítottad meg, hogy az oltás volt az oka, vagy mi? Mert eddig ez így nem bizonygatás, amit írsz.

Ez alapján már több millió embernek kellett volna meghalnia a világon az oltás miatt, de valahogy nem hallottam róluk csak kommentelő oltásellenesektől.

2021. máj. 20. 08:17
 30/38 anonim ***** válasza:

Kérdező te állítassz valamit, de nem tudod mivel alátámasztani, szóval akár azt is mondhatnád, hogy láttál ufókat.

Nem tartom lehetetlennek, de olyan ember vagyok, akit csak bizonyítékkal lehet meggyőzni.

A yetit is sokan látták, még sincs róla kézzel fogható bizonyíték, csak szóbeszéd.

Érdekes módon az utóbbi 10 évben mindenkinek ott lapul a kamera a zsebében, azóta még sincs rá újabb bizonyíték, csak a kva régi 0 pixeles videók.

2021. máj. 20. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!