Covid elleni oltás 20 évesen?
A koronavírusnak sokkal durvább hosszútávú hatásai lehetnek, még akár olyan fiataloknál is, akik tünetmentesen estek át rajta. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy a te szervezeted hogyan reagálna a fertőzésre. A brit mutáns vírus miatt fiatalok is gyakrabban kerülnek súlyos állapotba.
Meg vagyok róla győződve, hogy bármelyik oltás jobb, mint a vírus. Rövid idő alatt kellett kifejleszteni, de maga az oltás mint olyan egyáltalán nem újdonság, és nem eresztenek rá olyat az emberek millióira, ami többet árt, mint használ, vagy ami nem lenne elég biztonságos.
Hamarosan talán jön a nyitás, legalább már hamar meglenne a védettség igazolványod is.
Ha nem kéred az oltást, add nekem!
Már csak azt nem értem, hogy tud egy 20 éves előrébb kerülni az oltási sorrendben?
Ne érts félre kérdező, nem ellened szól. Csak még egyik szűlöm sincs beoltva, pedig már jócskán benne vannak a korban. Másfél hónapja regisztáltam őket. Nagypapám sincs beoltva. Tényleg nagyon ostobán van ez az egész kitakálva.
Akkor mostmár végre a fiatalok is meg kaphatják? Vagy csak "protekciód" van?
Vagy van remény, és akar engem is fel fognak hívni?
A .fa.sz se akar lebetegedni :D szeretném azt az oltást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!