Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ellenanyag teszt mennyi időre...

Ellenanyag teszt mennyi időre visszamenőleg mutatja ki a fertőzést?

Figyelt kérdés
Pl. Ha én fél éve vagy 1 éve voltam covidos akkor is kimutatja?
2021. máj. 11. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudni, ezért vannak kérdőjelek az oltás körül is.

A fél év még lehet reális (a betegség után járó védettségi kártyát is ezért kapod fél évre), de vannak egyéni különbségek, hogy éppen a te szervezeted meddig véd.

Néhány hónap nagyjából. Ennél pontosabbat nem fogsz tudni.

2021. máj. 11. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, melyikre lenne érdemes elmenni :(
2021. máj. 26. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 8 hónappal a fertőzés után kimutatott egy majdnem 2 ezres AU/ml értéket, ami meglepett.

Szerintem érdemes megnézetni.

2021. jún. 23. 02:23
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as melyik tesztet csináltattad? Nagyon köszi :)
2021. jún. 23. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Tőlem vért vettek, a Synlab értékelte ki, a megnevezésben ez áll: SARS-CoV-2 Spike IgG / CMIA

(Abbott)

Egyébként csak úgy kértem magánúton a vérvételt, hogy "Szeretném megnézetni mennyi covid ellenanyag van a szervezetemben. Olyan vérképet kérnék, amivel lehet védettségi igazolványt kérni".🙃

Na így nekem, ha jól emlékszem a Radio Dentalban (ott vették le a vért és tovább küldték a Synlab-nak) 7000 + 2000 (vérlevételi díj) volt összesen, ami szerintem annyira nem vészes. Gyógyszertári antitest tesztet 7500-ért vettem annó, és azután nem jár igazolvány.

3-as voltam.

2021. jún. 23. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!