Ellenanyag teszt mennyi időre visszamenőleg mutatja ki a fertőzést?
Nem tudni, ezért vannak kérdőjelek az oltás körül is.
A fél év még lehet reális (a betegség után járó védettségi kártyát is ezért kapod fél évre), de vannak egyéni különbségek, hogy éppen a te szervezeted meddig véd.
Néhány hónap nagyjából. Ennél pontosabbat nem fogsz tudni.
Nekem 8 hónappal a fertőzés után kimutatott egy majdnem 2 ezres AU/ml értéket, ami meglepett.
Szerintem érdemes megnézetni.
Tőlem vért vettek, a Synlab értékelte ki, a megnevezésben ez áll: SARS-CoV-2 Spike IgG / CMIA
(Abbott)
Egyébként csak úgy kértem magánúton a vérvételt, hogy "Szeretném megnézetni mennyi covid ellenanyag van a szervezetemben. Olyan vérképet kérnék, amivel lehet védettségi igazolványt kérni".🙃
Na így nekem, ha jól emlékszem a Radio Dentalban (ott vették le a vért és tovább küldték a Synlab-nak) 7000 + 2000 (vérlevételi díj) volt összesen, ami szerintem annyira nem vészes. Gyógyszertári antitest tesztet 7500-ért vettem annó, és azután nem jár igazolvány.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!