1-jén oltattam be magam, a védettségi kártya mai napig nem jött meg. Kinél lehet reklamálni? Itt tartunk? Egy Plasztik kártyára heteket kell várni? Szánalmas….
10-es
Tehát nincs szükséged kártyára, gondolom akkor nincsen magánéleted. Akkor egy begyepesedett világtalan idióta vagy. XD XD XD XD XD XD
#14 Az biztos xd
#13 Képzeld, én meg tudom oldani a sportolást meg a szocéletet is kártya nélkül. Van párom, barátaim, családom, és ugyanúgy szervezünk programokat. Egyedül a nyaralás marad el idén is, de ezt talán kibírjuk.
Örülök ,hogy egymásra találtatok. Legalább volt egy jó miértje a kérdésnek! :)
„ 1 oltás után akkor sem mehetsz sportolni meg szoc életet élni, szóval teljesen felesleges kiakadnod egyelőre. ”
Ezt benézted, mivel nem egy ismerősöm jár első oltás után is. Azt meg hogy megtudod te oldani a sportolást: Mekkora király vagy!:) gondolom olyan sportról még nem hallottál, amit nem lehet mondjuk a szabadban végezni. Mert mondjuk jégpálya kell hozzá! Na, de se baj! Szép estét! :)
Mázlisták, i guess. De amúgy nem kéne így lennie.
Hát bocs, én valóban nem jégpályán sportolok, ez már a te egyéni személyes problémád, csak hát mégis te szóltal be nekem, hogy egy begyepesedett világtalan idióta vagyok. Most akkor erre mi mást mondjak, haver? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!