1-jén oltattam be magam, a védettségi kártya mai napig nem jött meg. Kinél lehet reklamálni? Itt tartunk? Egy Plasztik kártyára heteket kell várni? Szánalmas….
Ömm, ha ez az első oltás volt, akkor ne hisztizz, mert csak a 2. oltás után vagy védett, és akkor is csak 2 héttel utána vagy hogy is van?
Amúgy én 2 fajta esetről hallottam: aki 1 héten belül megkapja, meg aki hónapok óta várja. Szar egy rendszer, az fix mindenesetre.
2.ik
Hisztizek, mert csak így van életed kb. Meg az első után is jár neked. De látod az első hozzászóló sem kapta meg. Pedig gondolom ő már a második után van. Felteszek egy költői kérdést: ha egy kormány egy ilyen kivitelezhető dolgot nem tud gördülékenyen levezényelni. Akkor mit várnak tőle az emberek olyan ügyekben, amik tényleg fajsúlyosak?De nem kell nagyon messzire menni. Elég körülnézni hogy mi megy az országba: vadász kiállítás 67 milliárd, országos mentőszolgálat éves költségvetés 52 milliárd. Amelyik narancsos birka szerint ez rendben van , annak csak a gyerekét sajnálom…. Gondolom te már megkaptad azért van ez a ne hisztizz dumád. De igazság szerint le….om ezt a k…a kártyát, csak éppen sportolni nem tudok nélküle. :)
3-as!
Nyilván beadatom. Itt a hangsúly azon van, hogy egy Plasztik kártyára (teljesen mindegy személyi ,jogsi, vagy védettségi) heteket-hónapokat kell várni. Persze megmagyarázni mindent meglehet, csak ez engem nem érdekel. Mert nekem ne mondja senki ,hogy egy kártyát kiállítani pl. 10 munkanapba kerül. Aki birka az ezt megeszi…Aki szerint meg az rendben van, hogy az országban az ilyen alapvető dolgok így mennek.Azokat csak sajnálni tudom. Teljesen mindegy, hogy jobbos vagy balos. Ferike is bizonyított már eleget…
ma 23:53
Teljesen igazad van, és egyetértek veled. Sajnos azzal a papírral nem sokra megyek, meg egyikünk se.Én is csak azért vergődök itt, mert nem én kértem ezt a kártyát, meg hogy nélküle korlátozzanak. Ha nem lenne ez az egész, akkor én sem így nyilatkoznék, ahogy. Lehet jobbra-balra beszélni, hogy „nem kötelező oltás, meg stb.” Viszont a szociális életet akarsz élni, akkor be kell oltatnod magad. Ergo kötelező. :)
#4 Se narancsos nem vagyok, se oltatni nem oltatom magam. Ja, és kártyám sincs, mert átesni sem estem át rajta.
2-es voltam.
ma 00:12
Általánosságban írtam a narancsokat. Senkire nem gondoltam itt a válaszolók közül. Pont ez érdekel most a legkevésbé(Nem sűrűn szokott), hogy ki milyen politikai beállítottságú. De jól írtam, hogy te már megkaptad az igazolvány, azért volt a válaszod az,ami. Az meg ,hogy beoltattad magad, esetleg mivel hidd el ,hogy végképp nem érdekel mert a te egyéni dolgod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!