Oltás után nem kaptam védettségi igazolványt, 3 hete leadtam kérvényt online emiatt. Mikor várható ezzel kapcsolatban bármi?
en beteg voltam lassan 1,5 honapja, de a kartya sehol
két bejelento urlapot kuldtem, irtam emailt a vedettsegire, a kozponti kormanyablakba es az eeszt-nek is
a vedettseginek ket hete kuldtem emailt es ma kaptam egy semmit nem ero rendszeruzenetet....borzalom ami megy
Az appról én is olvastam, azt mondták pár nap múlva lesz elérhető, de a pontos szerepe nem tisztázott. De akkor mi értelme lesz ha a kártya is kell mellé?!
Amúgy az ingyenes újra igénylésről köszi az infót, ezt nem tudtam eddig. De ezek alapján lehet tényleg várok jövő hét elejéig. Ha eddig kibírtam akkor ezen a pár napon nem múlik semmi. De kíváncsi leszek hogy mi lesz...
5. vagyok
Működik az applikáció, feltelepítettem én is és el is fogadják. Tök jó, hogy múlt héten fizettem 3000 Ft-ot a plasztikkártya pótlásért és persze még gyártás alatt van mindig...
5.-ös Sajnálom hogy így jártál, remélem azért megkapod ezek után a kártyát is.
Tegnap én is letöltöttem az alkalmazást, szerencsére nekem is jól működik. Innentől fogva nem is érdekel hogy valaha megkapom-e a kártyát. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!