Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sputnyik vakcinával kapcsolatb...

Sputnyik vakcinával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Az én ismerősi körömben a Sputnyik lett a legnépszerűbb, az bizonyult a leghatékonyabbnak.
2021. máj. 9. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Szombaton kaptam meg, azóta kicsit rossz a közérzetem, baromi fáradtnak érzem magam + a szúrás helyét is érzem hirtelenebb mozdulatoknál, de ahogy olvastam ezek általános mellékhatások. A többi majd kiderül, de többnyire elégedettek vele.
2021. máj. 9. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Az bizonyult a leghatékonyabbnak? És ezt miből számoltátok ki?

Aki az ismerőseim közül azt kapta, kis fejfájáson, hidegrázáson kívül nem tapasztalt semmit.

2021. máj. 9. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
én egy napig 39 fokos lázzal fetrengtem az első adag után, soha életemben nem voltam ilyen rosszul. Kétszer meggondolom hogy beadatom-e a 2-at
2021. máj. 10. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Nekem semmilyen mellékhatást nem okozott.
2021. máj. 10. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Megkaptam mind a 2-t. Masodik utan vgyok masfel hettel. Semmit az egvilagon nem erzek, ereztem....

Hajrá...

2021. máj. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!