Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen előnyökkel jár a...

Milyen előnyökkel jár a védettségi igazolvány? Maszkot kell-e még hordani, ha már megvan?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10-es, ezt beszéld meg a 8-assal, aztán, ha megegyeztetek, hogy mi lesz a vírussal beoltottban, akkor lépjünk majd csak tovább.
2021. máj. 8. 23:08
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Ha vándorol emberről emberre a vírus, akkor életben marad, ám, ha be vannak oltva minél többen, egyszer csak nem tud majd tovább kiben élni, mert nem lesz kiben élnie. És mutációk sem alakulnak majd ki. Egy oltatlan erősebben fertőz. Ez vagy te a tudatlan nézeteddel. Szerinted annyi % eséllyel hal meg valaki autóbalesetben, mint covidban?! De okosat mondtál. Szoktál fb. On okosságokat nézegetni, meg Gődény rendezvényekre járni? Inkább ne válaszolj, mert nem érdekel.
2021. máj. 8. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
37%

12-es

Ne csúsztass. Én erre írtam az autós példát: "Attól, hogy az oltott is elkaphatja vírust, s bár kevesebb % eséllyel, de bele is halhat így is."

A példa jó volt, kb annyi az esély oltottként ebbe belehalni, mint autóbalesetben. Erre te szándékosan félreérted és azt adod a számba, hogy covidban mennyi az esély meghalni? Magamtól is tudom, hogy fél % körüli, ami sokkal több, mint autóval közlekedve, de még egyszer: én arra utaltam, hogy miért kéne oltottként az oltatlantól betojni, ott szó sincs fél %-ról, hanem ennek talán ezredrészéről.

2021. máj. 8. 23:30
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Te azt nem érted, hogy oltatlanok életben tartják a vírust, és fertőznek. Ezt próbáld meg átérezni:) "ezért kell az oltatlanoktól betojni".
2021. máj. 8. 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

14-es

Te meg azt értsd meg, hogy a fertőzésüknek csak egymásra lesz következményük, az oltottakra nem.

2021. máj. 8. 23:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kalikó szerint oltott is elkaphatja, és előfordulhat, hogy megbetegíti. Ez nem következmény?!

Te hol hallottad/olvastad pontosan, hogy nincs következmény oltottakra? Valami cikk Fb. On leírja?

2021. máj. 8. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Miért érdemes beoltatni magunkat? - Koronavírus kisokos." Pöttyintsd be keresőbe, rádfér egy kis helyreigazítás.
2021. máj. 8. 23:56
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
Persze, hogy elkaphatja, ezért is nem 100%-os erre nézve a vakcinák hatékonysága, hanem pl 95%-os (vagyis 20x kisebb eséllyel kapja el). Viszont a halálos megfertőződés ellen gyakorlatilag 100%-os (valójában mondjuk 99,999%) én ez utóbbit hasonlítottam össze az autóbalesettel. Tehát, ha nem mersz oltottként kimenni oltatlanok közé (vagy ha úgy tetszik nem merjük az oltatlanokat beengedni az oltottak közé), mert neked oltottként kevés a 99,999%, akkor autóba se ülj, mert ott is csak ennyi az esélye, hogy nem történik baj. Tényleg olyan nehéz ezt felfogni, vagy mit nem értesz ezen?
2021. máj. 8. 23:59
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Ezt az adatot Karikó, vagy Jakab, vagy ki közölte? S eztán mondta, hogy nyugisan menjenek oltottak oltatlanok közé, mert úgysem fertőzödtök meg halálosan? Másrészt, én nem szeretném elkapni úgy sem, hogy csak pl. 1hétig csinál lázat, ízvesztést, meg a többi csodás" tünetet. Vannak sokkal jobb dolgok is az életben, mint otthon dekkolni emiatt. Ne jöjjön oltatlan a közelembe!
2021. máj. 9. 00:20
 20/20 anonim ***** válasza:
59%
Akkor te se menj soha senki közelébe ezentúl. Oltottként is átathatod.
2021. máj. 9. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!