Vakcina miatt van értelme aggódni?
Hány éves vagy? Van krónikus betegséged? Milyen állapotú az immunrendszered? Ha ötven fölött vagy/rossz az egészségügyi állapotod, szerintem jobban jársz a vakcinával mint ha elkapod.
Amúgy felesleges az oltástól félni, ezek gyakorlatban nem okozhatnak rákot meg ilyeneket.
Be vagyok oltva 284 dolog ellen, annak idején a h1n1 ellen is kaptam de.még nem vagyok rákos.
Ha nem akarod beoltatni magadat egyébként szíved joga, egy nagykorú cselekvőképes személy vagy és te hozod meg ezt a döntést.
Nem tudjuk megválaszolni. Bele így biztosan nem halsz a covidba, de ha elkapod az kellemetlen tud lenni, hallottam már olyat hogy 14 éves elkapta és aztán még 4(!) hónapig köhögött.
De szerintem egy 2 hetes láz, köhögés és többhónapos ízérzék-torzulás helyett megéri inkább megszúratni magadat 2x.
Nem leszel tőle rákos és nem halsz bele - vagy ha igen, legalább nem leszel egyedül, mert a magyar nép 80-90%-a be lesz oltva... Ha mindenki rákot kap az oltástól akkor olyan világháború lenne hogy azt nem éled túl, ha nem kap mindenki azt akkor te se fogsz.
miért ne? nem egy sportoló ismerősöm betegszik meg.
nem az, hogy covidban,mindegy miben
újszülött, csecsemő, gyerekkorodban kaptál rakat oltást.NEm lettél rákos.
Ettől pont miért?
Utolsó előttinek: nem nagyon látom az összefüggést abban amiket írsz :D
Hát jó akkor lehet inkább majd beoltatom magam, de még kicsit várni akarok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!