Elméletben lehetséges, hogy egy vakcinának vannak hosszútávú mellékhatásai, szövődményei?
Most direkt nem akartam megemlíteni a covid oltást, de igen, ez okozta, hogy feltegyem a kérdést :D
De most tényleg, akármilyen oltásnál (ideértve a covid oltásokat is) elképzelhető, hogy lesznek hosszútávú mellékhatásai?
Pl. mi van azokkal a vakcinákkal, amit 10-15-20 éve fejlesztettek ki? (Biztosan van olyan). Azoknál mi a helyzet?
Volt valaha a gyakorlatban arra példa a történelem során, hogy valamelyik vakcinának hosszabb távon lettek mellékhatásai, szövődményei?
Ha igen, melyek ezek?
Ha nem, azért ez elméletileg lehetséges, vagy nem?
Meg kell nézni a valóságot Angliában, kb ennyire szeretnék oltani magukat
Persze hogy okozhat? Tudnál írni néhány példát, hogy mely oltásoknak volt eddig hosszútávú mellékhatása ami fél év után jelentkezett tömegesen?
Oltás áldozatok weboldala nemzetközi esetekkel tele
Nem kell elhinni majd a tapasztalat megmutatja mi az igazság úgyis
Jól tetted hogy beadattad nyugodj meg hisz megmondták már a celebek is akik értenek hozzá
Nem válaszoltál, előző (tehát nem covid-19 ellen kifejlesztett) vakcinák közül melyiknél fordultak elő az említett mellékhatások?
Tényleg kíváncsi vagyok, nem költői kötözködésnek szántam, kár beszólogatni...
AstraZeneca,Pfizer,Moderna,J&J
Keresd meg a forrást amit leírtam és ott lesz számos eset
Van egy amerikai statisztikai oldal is.Azt nem tudom mi a neve mert csak egyszer néztem meg és nem találom.Ott is tele van ilyen eseményekkel.Pl vetélések,trombózisok,végtag bénulások,remegő testrészek
Még egyszer megpróbálom, hátha: korábbi, NEM covid (sars-cov-2 vírus) elleni vakcinákra gondolok, amikkel már van több éves (akár évtizedes) tapasztalat.
H1N1 ellenivel is voltak problémák csak le lett állítva az anyag beadása
Nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!