Elméletben lehetséges, hogy egy vakcinának vannak hosszútávú mellékhatásai, szövődményei?
Most direkt nem akartam megemlíteni a covid oltást, de igen, ez okozta, hogy feltegyem a kérdést :D
De most tényleg, akármilyen oltásnál (ideértve a covid oltásokat is) elképzelhető, hogy lesznek hosszútávú mellékhatásai?
Pl. mi van azokkal a vakcinákkal, amit 10-15-20 éve fejlesztettek ki? (Biztosan van olyan). Azoknál mi a helyzet?
Volt valaha a gyakorlatban arra példa a történelem során, hogy valamelyik vakcinának hosszabb távon lettek mellékhatásai, szövődményei?
Ha igen, melyek ezek?
Ha nem, azért ez elméletileg lehetséges, vagy nem?
"A termékfelelősségre vonatkozó uniós szabályokkal összhangban a felelősség továbbra is az adott vállalatot terheli. Az oltóanyag-fejlesztés szokatlanul rövid időtartama miatt a gyártók által vállalt potenciális kockázatok ellensúlyozása érdekében azonban az előzetes piaci kötelezettségvállalások előírják a tagállamok számára, hogy az abban meghatározott bizonyos feltételek mellett kártalanítsák a gyártókat az esetleges felelősségvállalásokért."
Honnan veszitek, hogy "senki nem vállal felelősséget"? Milyen papírt kell aláírni arról, hogy az én felelősségem?
Terjed egy kamu kép a neten amin hozzá van szerkesztve ahhoz a papirhiz amit ki kell tölteni egy hozzájárulási nyilatkozat amit irnak.
Természetesen kamu az egész. Nem kell semmi ilyesmit aláírni.
Nem csak elméletben...
Tessék, itt a volt Pfizer tudósa nyilatkozik és óvatosságra int:
Természetesen mindenki kamunak meg nevetségesnek fogja kikiáltani, lepontoznak de azért én elgondolkodnék rajta a helyedben is, mert nagyon logikusan beszél és mert ha szétnézel a világban, magad is megláthatod a választ és az igazságot...!
Puhányok: Oltakozni vágyók, amiért olyan gyenge az immunrendszerük, hogy egy mesterséges löttyre van szükségük hogy legyőzzenek egy influenza szintű vírust, félnek.
Kemények: Oltást megtagadók, mert hisznek az immunrendszerükben és a természetességbe, nem félnek.
Én azért adattam be az oltást, mert hiszek az immunrendszeremben, hogy képes legyőzni HA tudja mit kell tennie. Immunrendszer nélkül nem működne az oltás sem...
#28; És ugye az is megvan, hogy minél erősebb az immunrendszer, annál nagyobb az esélye a citokinviharnak, ami utána a poszt Covid tünetek jelentős részét okozza?
Ezért van az, hogy sok esetben az olyanoknál, akik tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel vészelték át a fertőzést, hetekkel, hónapokkal később jelentkeznek szív és érrendszeri, valamint idegrendszeri tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!