Covid oltás: Ellene vagy mellette?
Amíg nem hal meg ebven egy családtagod, addig ilyen nagy a pofád az oltás ellen. Kívánom, maradjon is ez így.
Sajnis apámat elvesztettem egy ilyen felelőtlen ember miatt.
Az ismerőseim jelentős része nincs ellene, inkább bizonytalanok vannak, voltak halottak covid miatt, volt, akit nagyon legyengített.
Én mellette vagyok, de nem mindegy, melyiket kapom. Most olvasgatom a részletes ismertetőket az egyes oltóanyagoknál, a Szputnyikot kockázatosnak érzem, mert volt/van olyan problémám, ami kapcsolódhat az egyik szemponthoz, aminél ellenjavallt, nem akarok kockáztatni, az Astrán vacilálok, mert állandó gyógyszert szedek valamire, próbálok tapasztalatokat gyűjteni másoktól, akik ezt kapták hasonló gyógyszer mellett, hogy ők hogy vannak, van, ahol azt olvastam, hogy a Pfizer kockázata is hasonló ilyen tekintetben, akkor meg mindegy lenne, melyiket kapom ebből a kettőből, a Sinopharmról nem győztek meg, túl sok a kérdőjel számomra, hogy megbízható-e nekem vagy sem.
Szeretném alaposan körüljárni a dolgot, hogy a legkisebb kockázatot tudjam vállalni. Lehet, hogy egyes kockázatoknál kicsi az esély, de ha én vagyok a millióból az az egy, akinél bajt csinál egyik-másik, akkor nem vigasztal, hogy mások jól vannak.
A nemzetközi elfogadtatás menete is zavar, ha jó, miért nem fogadják el több helyen, miért kell még plusz megállapodásokat kötni, ha még várni kellett volna a bevezetéssel, miért rohantak a beszerzésért azok az országok, akik ráálltak ezekre az oltásokra.
Én nem ragaszkodom olyan barátokhoz, akik e szempont szerint választanak barátokat, hogy oltott, vagy nem oltott.🤷
Szóval nincs ilyen problémám, és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!