Ti beadadtatok a C tipusu es B tipusu agyhartyagyulladas ellen a vedooltast? Mi szol mellette? Ellene?
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 13:37
1/3 anonim válasza:
Ellene egy rakás amerikai, ausztráliai tanulmány szól. mELLETTE, hogy félted ó gyereked. Én nem adattam be. Epides vagyok.
2/3 anonim válasza:
1-es, tudnál linkelni ilyen tanulmányokat?
Itt az angol NHS: [link]
A kérdésre válaszolva: igen, mi beadattuk mindkettőt. Miért? Mert ha ne adj Isten valamelyik gyermekünk elkapná, akkor legyen esélye szövődmények nélkül átvészelnie a kórt. Védőoltás nélkül szinte 100%-os a szövődmény esélye, de könnyen bele is halhat.
3/3 anonim válasza:
Igen. Itt basztattok a covid elleni első. Mondjuk akkora allergiás reakciót csinàlok nektek, hogy ott döglött meg. Nem baj. A demens anyja te pelenkàzod. A fiam meg nevelőszülőkhöz kerül majd. Igazi nem nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!