Aki most gyógyult ki kb mikorra számíthat védettségi igazolványra?
Akkor valószínűleg ezért nem kapták meg többen, mert voltak, akik kikerülték ezeket a bürokratikus köröket.
Ahogy írtam, nálam mindent betartottak. Kedden teszteltek pozitívat, csütörtökön hívtak a népegészségügytől, minden érdekelte őket, tudom-e hol kaptam el, mikortól vannak tüneteim, milyen tüneteim vannak, egyéb betegségeim, minden személyes adat, a férjemé is, telefonszámok, emailcímek...
Szombaton jött meg emailben a határozat. Férjemnek, mint kontakt a tesztelésemtől kezdve fix 10 nap, nekem az első tünetektől lejárat nélkül. Következő héten szerdán elmúltak a tünetek, felhívtam a háziorvost, mivel kórházba kellett mennem egyéb okból, és oda negatív pcr kell, rendelt nekem tesztet, amit másnap meg is csináltak. Negatív lett, március 16-án a doki gyógyultnak minősített, ő is oldotta fel a karantént, még aznap megjött a karantént feloldó határozat is. Március 30-án meg hozta a postás a kártyámat.
Nem kerültünk ki semmit, a tesztpont jelentette a népegészségügynek (fel is hívtak minket úgy a 8.-9. napon, hogy hogy vagyunk, kik élnek a háztartásban, ennyi), mindketten jelentettük a háziorvosunknak.
Határozat semmi, a karantén meg magától lejárt állítólag, a háziorvos legalábbis nekünk ezt mondta.
Nem tudom, mit kellett volna másképp csinálnunk... :D
Voltak tüneteink, láz, köhögés, orrfolyás, stb. Nem volt súlyos, de abszolút voltak tünetek, ezért teszteltettünk. Ezt a háziorvosnak és a népegészségügynek is jelentettük (mármint a tüneteket).
Érdekesen kezelik, no....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!