Aki most gyógyult ki kb mikorra számíthat védettségi igazolványra?
Ahogy hallom, olvasom, kb 2-3 hónapot kell rá várni.
Én is ezen mérgelődöm, hogy ha annyira fontos, akkor miért nem küldik. Lassan már az élelmiszerboltba is kelleni fog...
Kb soha, apukám pár hete gyógyult, még nincs kártyája. Mondjuk most kapott oltást, így már végre megkapja 1-2 héten belül.... de egyébként járt bent az kormányablaknál, ott azt mondták neki hogy ha beviszi a papírokat a pozitív tesztről, kifizeti a párezer forintos illetéket, akkor kiállítják soron kívül, amúgy hónapok kérdése, az ügyintéző március elején volt pozitív és még nem kapta meg a kártyát.
Párom 2 hete volt pozitív, őszintén szólva mi nem is nagyon kalkulálunk azzal, hogy fog kapni kártyát. Majd oltás után, akkor nekem is hamar megjött.
De talán a kormányablakban meg tudják sürgetni, bár mai beszámolók alapján meg ott tömeg van és órás sorok...
2 hete telt le a karanténom, anyámnak is.
Ő még a karantén ideje alatt megkapta az igazolványt, én azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!