Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki most gyógyult ki kb...

Aki most gyógyult ki kb mikorra számíthat védettségi igazolványra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 21:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Én ma benn jártam és megtudtam a nagy igazságot

Ha nem jelent le a háziorvos gyógyultként megszìvtad hivatalosan még mindig beteg vagy....

2021. máj. 3. 23:02
 12/24 anonim ***** válasza:

#11: Engem nem érint, én megkaptam, de elvileg akit nem jelent le a doki gyógyultnak, annak nem szüntették meg a karanténját sem. Legalábbis amikor én elkaptam, a karantén határozatban nem szerepelt végdátum, csak a férjemnél Ő, mint kontakt 10 napot kapott, nekem azután oldották fel, hogy a háziorvos gyógyultnak nyilvánított.

Ha ez nem történt volna meg, tuti felhívtam volna az orvosomat.

2021. máj. 4. 06:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Neme oltás után 8 nap alatt megérkezett
2021. máj. 4. 14:45
 14/24 A kérdező kommentje:
En határozatot se kaptam a pozitív teszt után. Vege volt a táppenznek 2 het múlva ekkor odaadta a papírt de az eesztben elfelejtett gyogyultnak nyilvánítani.illetve mint mondta a reklamáciomra még márciusi gyógyultaknal tart mert most olt és az ő adminisztrációjuk az elsődleges.vicc. ha nem megyek be a kormányhivatba varhattam volna
2021. máj. 4. 18:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Legalább betegnek lejelentett? Ha PCR teszt volt, akkor, ha jól tudom, a mintavevő hely lejelenti, keresnek a népegészségügytől is, kellett kapnod határozatot! Ha a gyorsteszt volt pozitív, akkor ugyanez, csak a háziorvos jelent le. Legalábbis nekem a mentős mondta a pozitív gyorstesztnél, hogy haladéktalanul jelezzem a háziorvosnak, mert ő jelent le.
2021. máj. 4. 19:04
 16/24 A kérdező kommentje:
A gyorsteszt
2021. máj. 4. 19:07
 17/24 A kérdező kommentje:
Aznap hívtam a hazit de ki tudja....
2021. máj. 4. 19:09
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha lejelentett betegnek, kellett volna, hogy felhívjanak a népegészségügytől, és kellett volna határozatot kapj utána. Legalábbis nálam így volt. Nekem utána volt egy negatív tesztem is (kórházhoz kellett), a doki akkor minősített gyógyultnak. Még aznap megkaptam a karantént feloldó határozatot is. Rá két hétre meg is jött a kártya.

Azért az durva, hogy ilyen adminisztrációs hiányosságok miatt vannak olyanok korlátozva, akik jogosultak lennének rá. Hallottam olyanokat is, akik mindkét oltásokat megkapták, de a háziorvos ugyanígy nem rögzítette, és azért nem érkezett meg a kártyájuk. Gondolom, utólag azért lehet rögzíteni. Vagy már késő? Kitartás..

2021. máj. 4. 19:47
 19/24 A kérdező kommentje:

Igen lehet utólag

Csak érted az idő szeretnék egy kávét meginni szeretném a nagypapám látogatni stb

2021. máj. 4. 21:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi se kaptunk semmiféle "határozatot", egyszer felhívott minket a népegészségügy hogy hogy vagyunk, és ennyi volt.

A doki meg hülyének nézett minket, hogy minek hívogatjuk a 10 nap leteltével, természetesen feloldódik a karantén és mehetünk ahova akarunk. (Párom ezután még pozitív tesztet produkált.)

2021. máj. 5. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!