Ellenérvek több órás délutáni alvásra?
Figyelt kérdés
Az alvászavart ne mondjátok. Biztos van valami rosszabb velejáró az esetleges súlyos alvászavaron kívül.2021. ápr. 24. 15:58
1/4 anonim válasza:
Nekem azért nem jó, mert nagyon rosszul leszek ébredéskor, ha napközben alszom. Reggel nincs gond, de a délutáni alvásnál igen. Ez valószínűleg egyéni dolog, de nekem nagyon nem éri meg emiatt napközben elaludni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem sokaknál előfordul ez, ha felkelnek valaki még álmosabb lesz, vagy bódultabb (amúgy nem rólam van szó, soha nem alszok dél után) Egyébként ha nem akarsz álmos lenni, ajánlom a mozgást, még nem is kell intenzívet, elég valami vérkeringető nyújtást nézni interneten és kész, én mindig mozgok és erre sosincs bajom
2021. ápr. 24. 16:55
3/4 anonim válasza:
Én nem álmos leszek tőle, hanem hányingerem van, szédülök, meg hasonlók. Nem igazán lesz jobba mozgástól se :-( Úgyhogy marad az, hogy inkább éjszaka alszom.
4/4 A kérdező kommentje:
Mármint a bódultságot arra akartam érteni, ha valaki szédül, szarul van. Köszi a válaszokat!
2021. ápr. 24. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!