Miért lehet ez délutáni alvásnál?
Ha délután lepihenek egy kicsit (pl hétvégén) és közben el is alszom, akkor amikor felébredek, szinte mindig egy pánikrohammal kelek (remegés, erős félelemérzet, hiperventilálás). (Pánikbeteg vagyok amúgy.) Reggelente nincs ilyen amikor felkelek, akkor sem, ha ébresztőre, akkor sem, ha magamtól.
De ugyan ez történik akkor is, ha nagyon álmos vagyok, késő van, de még pl olvasni akartam volna egy kicsit vagy bármi, és nem fekszem le aludni, csak lepihenek, és elalszom. Ébredésénél ilyenkor is rossz.
Olyan, mintha azon pánikolnék be ilyenkor, hogy nem "tudatosan" aludtam el, azaz nem konkrétan aludni feküdtem le.
Bocsánat, ha teljesen érthetetlen, csak nagyon fura az egész, és kíváncsi lennék, hogy más is van-e így, meg hogy mitől van ez és mit lehetne tenni ellene.
23/L
Kedves kérdező!
Látom nem nagyon reagáltál a tejallergiás írásomra, pedig én többszöri orvosi vizsgálat után jutottam ide A tüneteim hasonlóak voltak a tiedhez. Elmentem a háziorvoshoz, aki kivizsgáltatott, és minden negatív lett. Végül elküldött egy Synklab laborba, ahol megállapították a tejcukor érzékenységet. Közben átestem egy pár pánikrohamon is. Végül leálltam a tejfogyasztással, és szép lassan megszüntek a pánikos tüneteim, és a délutáni rosszulléteim is. És így tudtam meg, hogy milyen nehéz betartani a tejtelen diétát, hisz majdnem mindenben van tej. Próbáld meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!