Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjjelente, vagy akár délutáni...

Éjjelente, vagy akár délutáni alvásnál nagyon elkezdek izzadni. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nincsen túl meleg, és nem is vagyok felöltözve nagyon, egyszerűen csak ha elalszom rögtön leizzadok aztán kezdek fázni. Mi lehet a gond? A levegő ilyen, vagy velem van valami?

Kíméljenek a hülye válaszok. Köszi

2010. júl. 20. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy csomó dolog tünete lehet.Más tüneteid is vannak?Bármi...Mert ha semmi,akkor szerintem nincs bajod végülis.De ez mindig így volt,vagy mióta van ez így?Amúgy nagyon meleg van mostanság:S
2010. júl. 20. 19:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Étvágyam sincs ami azt jelenti...régebb napi 5szor is ettem ha edzésre jártam (fitness) de most felkelek délben, 3 körül eszek, este 8kor, és ennyi. És akkor is kevés étvággyal. Egyszerűen lefekszem póló nélkül és paplan nélkül és úgyis éjjel arra ébredek hogy le vagyok teljesen izzadva és fázom vagy csak simán folyik le rólam a víz. De nincs itt ahol lakom nagy meleg, minden nap esik és alig süt a nap...
2010. júl. 20. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet oka műszálas ágynemű, átnedvesedett szivacs (beleizzadtál), lefekvés előtt hirtelen megivott sok folyadék... de tényleg irtó meleg van :)
 4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom, lehet tényleg csak az idő miatt van...de nagyon idegesít ez az egész.
 5/8 anonim ***** válasza:

nem stresszelsz? éjszakázol? sportolsz vmit? miért délben kelsz?

bocsi, csak kéne infó

2010. júl. 20. 19:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Mit is mondhatnék, mostanában elég idegbeteg életem van mióta vége a komoly kapcsolatomnak. És igen éjjel 3ig fent vagyok és délkor kelek, egyszerűen átszoktam erre, nemtudok hamarább elaludni és rosszul esik ha hamarább kelek nagyon :)
2010. júl. 21. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:

az éjszakai izzadást nagyrészt a stressz okozza. próbálj megnyugodni, és ami fontos lenne: sportolj! ha fizikailag kimerülsz, jobban tudsz pihenni és jót tesz az idegeknek is.

ja, sztem jobban jársz, ha megpróbálsz igazítani a napirendeden, pl. 10-kor legkésőbb ébredj fel, de a 8-9 jobb lenne. este pedig éjfél körül feküdni. most fel van borítva a napirended, ami nem jó a szervezetnek.

2010. júl. 21. 08:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. júl. 21. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!