Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Emiatt tényleg igénytelennek...

Emiatt tényleg igénytelennek számítok?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, hogy az igénytelen, aki nem zuhanyzik minden nap. Én személy szerint csak 2x zuhanyzok egy héten teljesen (hajmosással együtt). Viszont minden nap megmosakszom reggel és este (hónalj, láb, intim részek).

Tényleg akkora baj ez?

19/L

2021. ápr. 20. 18:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

40: de hát ő kérdezte meg a közönséget, hogy igénytelennek számít-e....

Miért csodálkozik, ha IGEN válaszokat is kap...??????

2021. ápr. 22. 14:41
 42/44 anonim válasza:
100%
40: A kérdező feltett egy kérdést, amire jöttek válaszok, ahogy az lenni szokott. Én nem sok megvádolós választ láttam, de mondjuk lehet hogy volt 2-3 az elején. Erre elkezdi oldalakon keresztül alpári stílusban ócsárolni a válaszolókat oldalakon keresztül, mert nem értettek egyet vele. Mondom ezt úgy, hogy én éppenséggel igazat adtam a kérdezőnek.
2021. ápr. 22. 15:30
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
baszki ez a kérdezo nem teljesen normalis az tutti
2021. máj. 5. 20:34
 44/44 anonim válasza:
0%

Hú, végigolvastam az egészet én is, hát... elég durva.

#36 igazad van, nekem is az járt a fejemben végig, hogy miért kell így, ilyen mértékben kifakadni azon az egyetlenegy hozzászóláson, hogy ő, mint kérdező lepontoz. Mivel csak egy hozzászólásban volt ez megemlítve, miért kell ennyit lovagolni ezen az egy szerencsétlen megjegyzésen, és mindenkimást átkozni.

És főleg, hogy a feltett kérdés szempontjából ez valóban lényegtelen... Illetve maga is megjegyzi egyik hozzászólásában, hogy akinek nem inge , ne vegye magára... Ha ezt vesszük, és hűséges önmagához, minek kellett olyan inget felvennie, ami elmondása szerint nem az övé? Hihetetlen...

Az egészben ez volt a legidegesítőbb. Mert a tisztálkodást mindenki úgy oldja meg, ahogy fontosnak érzi, ez egyéni dolog. Amellett, hogy figyelembe vesszük-e a többi ember komfortját... Aztán hogy kinek mi a véleménye a témát illetően, ez megint mindenkinek a sajátja, felesleges ezen idegeskedni... De egy ilyen jelentéktelen dolgon kiakadni? Még ha tényleg minden korábban feltett kérdéséhez is volt ilyen hozzászólás a lepontozást illetően.. Ez csak a kérdező fejében függhet össze, mert a válaszadóknak erről nincs tudomásuk. Így alaptalan is ilyen vádaskodásokba belemenni. És még stresszel is mindenkit, aki hozzászólt, főleg ha kedvesen. De még azt is felhúzhatja idegileg, aki csak kíváncsiságból beleolvas, én is pl csak utólag látom, de elég frusztráló.

És persze főleg azért is hiábavaló, mert ez egy anonim oldal, szóval senki senkiről nem tud semmit. Csak ha az adott ember kommunikációs stílusából felismerni nem vélünk egy ismerőst...

Kedves kérdező, remélem, a való életben másként reagálsz az emberekre. Mert ha nem, akkor ez egyrészt a környezeted, másrészt a saját életedre is rossz hatással lesz. Kívánom a legjobbakat.

2021. máj. 25. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!