Emiatt tényleg igénytelennek számítok?
Sok helyen olvasom, hogy az igénytelen, aki nem zuhanyzik minden nap. Én személy szerint csak 2x zuhanyzok egy héten teljesen (hajmosással együtt). Viszont minden nap megmosakszom reggel és este (hónalj, láb, intim részek).
Tényleg akkora baj ez?
19/L
Hát akkor pattogj... De ettől most előbbre leszel...???
Dédanyámnak kb. egy lavórja volt, meg hideg víz a házban - mégis minden nap tetőtől talpig lemosta magát szappannal, mosdókesztyűvel...
Te meg vagy győződve arról, hogy nem izzadsz csak a hónaljadban.
Ami per defitinionem NEM IGAZ. Az egész testfelületen izzad az ember - a hónaljban fokozottan. A nap 24 órájában kipárolgás van - fizikai munkától vagy sporttól függetlenül. Ez biológiai tény.
De ha neked ez így jó, hogy három napig magadon hagyod az izzadságot, akkor mire fel a kérdés...????
Remélem most boldogok vagytok törlöm magam innen a francba! Na mostantól nem szórakoztok velem ti undorító trollkodók! Aki kedves volt annak köszönöm a válaszát és ne haragudjon rám mert ezek nem nekik szólnak!
Hanem akik azt hitték lepontoztam őket !!! Undorító emberek vagytok! Nem lesztek sose boldogok!
lécci-lécci, még átkozódj is egy kicsit! Szórd szét mindenkire az átkokat... :-DDD
Nevetséges pukkancs vagy!
Édes Istenem... Most komolyan ebből ekkora hisztit vág a kérdező? Valószínűleg az agyában nem komplett valami kis csavar. Abszolút nem bántásból, de neki pszichológusnál a helye. Ugyanis egy idegbeteg, konkrétan.
Kérdező, te azt fel tudod fogni, hogy ennek az oldalnak ez a lényege? Pont ezért névtelen! Hogy bárki szabadon válaszolhasson és adhasson tanácsot! Az, hogy te nem zuhanyzol minden nap, az a te saját privát ügyed, de akkor miért is teszed fel ezt a kérdést? Te voltál arra kíváncsi, hogy tényleg igénytelen vagy-e és sokan annak tartottak. Azért ez jelent valamit, nem?
Másodszor, itt senki egy árva rossz szót sem szólt hozzád, de te mégis mindenkit nyomorékozol, undorítónak nevezel. Mondd, a jó indulat az hova lett belőled? Ha egyáltalán volt... Ezek az emberek csak a tanácsaikat adják, a maguk módján, de semmi rosszindulat nincs bennük, ellentétben veled!
Harmadszor. A lepontozós problémád. Megértem, hogy ez zavar téged, hogy meggyanusítanaky de az ilyet miért nem engeded el a füled mellett? Ha annyira nem igaz, akkor miért mondogatod ennyiszer? Tudod, mindig az a hazugság, amit a legtöbbet mondogatnak, de mindegy is... Azt nem értem, hogy pont a leglényegtelenebb dolog miatt húztad fel magad. Az embereknek pedig kívánod a rosszat, minden tekintetben. Nem lehet túl jó életed. Én az ilyen embereket sajnálom és remélem, hogy egy unatkozó tini vagy, aki veszekedni akart random emberekkel; mert sosem jó ha valaki ilyen szinten idegbeteg, mint amilyen vagy te/amilyennek adtad magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!