Emiatt tényleg igénytelennek számítok?
Sok helyen olvasom, hogy az igénytelen, aki nem zuhanyzik minden nap. Én személy szerint csak 2x zuhanyzok egy héten teljesen (hajmosással együtt). Viszont minden nap megmosakszom reggel és este (hónalj, láb, intim részek).
Tényleg akkora baj ez?
19/L
Igen, sajnos nincs más örömünk.
De azért felvidítottad a szaros kis életemet! 😂😂😂
Csak feltettem egy rohadt kérdést, hogy mi az emberek rohadt véleménye egy rokadt dologról, amit én hülyeségnek tartok! Én teljesen jól érzem magam így, csak olvastam több helyen, hogy igénytelenség. Nekem nem izzad sem a hátam, sem a mellem, mivel nem végzek erős fizikai munkát! Ezért nem tartom szükségesnek a mindennapi TELJES fürdést! Nem, nem vagyok szagos, mivel a barátom eddig sosem panaszkodott, pedig elég igényes fiú, de mégis kívánatos vagyok számára! Akkor csak nem lehetek büdös! Mivel vigyázok arra, hogy ne legyek igénytelen! Csak éppen nem szeretem miden áldott nap átatni magam, mert az is idő és számomra fontos az idő! Nem hiszem el hogy ezt mindet el kell magyarázzam, de itt, ilyen emberek között mi mást várok el?
Egyébként ez az utolsó mondatom ide, mert velem kötekedni itt nem fognak, ilyen alja emberek! Remélem törlik a kerdésemet is! Igen, most itt a gyakori vezetőkhöz szólok! Kérlek töröljétek és tiltsatok is mert semmi kedvem ilyen aljas nép körében lenni. Remélem most boldogok vagytok, ti sunyi mocskos kis férgek! Legyetek egész életetekben boldogtalanok és soe találjatok magatoknak párt, vagy ha találtok is csak olyat, aki sose mosakszik rendesen, hogy legyen abba a tökéletes, szennytelen kis életetekbe egy normális emberi lény is. Gusztustalanok!
Legközelebb írd ki, hogy csak és kizárólag veled egyetértő válaszokat kérsz...😂😂😂😂
Most komolyan.... minek írsz ki ilyesmit ha ennyire nem bírod elviselni mások vélemenyét?
Már találtam 10 éve egy férjet magamnak, aki fűrdik rendszeresen és igényes veled ellentétben.
Amúgy, ne feledd amit kívánsz másnak, azt a karma 3x-an adja vissza neked!
Szerintem simán vedd vissza a fűrdést havi 1re.
Hisz úgysem ízzadsz.
És az ilyen alja lányokra (ahogyan Te minősítettél minket) felesleges a vizet pazarolni!
Puszi!
29: ha nyomorékozol, nem először, akkor ne csodálkozz, ha mások is hasonló stílusban reagálnak!
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.... Hogy a témához illő közmondást írjak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!