Akik beoltattak magukat: ti féltek az oltások hosszútávú mellekhatasaitol?
Engem hétvégén fognak oltani pfizerrel.
De előbb egy cikk alatt annyi negatív komment volt, hogy ilyenkor elbizonytalanodom, hogy tényleg jól teszem-e. Mindenki a hosszútávú mellekhatasokrol beszél.
Komoly válaszokat írjatok légyszi.
Kedves kérdező.
Egyrészt részvétem, másrészt az oltáselleneseket nem fogja érdekelni, hogy ki halt meg covidban, mivel az szerintük csak kamu. Sajnos saját tapasztalat, amikor egy régi barátnőmnek meséltem a rokoni, ismerősi körben történt halálesetekről/intenzív osztályon végződött dolgokról, csak annyit tudott hajtogatni, hogy biztosan volt alapbetegségük. Ebbe kapaszkodott, hogy a saját oltásellenes "érveit" tudja magyarázni.
Felesleges vitázni velük, szakembereket röhögnek ki 8. általánost végzett marikák, akik ötig nem tudnak elszámolni. :/
Utolsó. Az hogy ki halt meg konkrétan covidban, azt te sem tudod, mert minden olyan embert oda húznak be, akinek volt pozitív tesztje, függetlenül a konkrét halál októl.
Mekkora a korona vírus halálozási rátája? Mekkora a közlekedési baleseteké? Autóba se ülsz többet?
Aki abban látja a megoldást, az oltasson persze, de nagyon fárasztó már ez a hiszti, amivel az apokalipszis lovasait próbáljátok megidézni minden féle érzelmi húrokat pengetve. Jah, amikor koronás voltam, pont így gondoltam.
23: de marha okos vagy!
Megelőzési paradoxon....
Csakhogy az immunitás, az hogy le tudjuk-e a vírust az az egész társadalom átoltottságától függ...
Szóval nyugodtan hátráltassátok az oltást! De akkor ne károgjatok, hogy miért van még lezárás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!