Akik beoltattak magukat: ti féltek az oltások hosszútávú mellekhatasaitol?
Engem hétvégén fognak oltani pfizerrel.
De előbb egy cikk alatt annyi negatív komment volt, hogy ilyenkor elbizonytalanodom, hogy tényleg jól teszem-e. Mindenki a hosszútávú mellekhatasokrol beszél.
Komoly válaszokat írjatok légyszi.
Ez az, persze azt senki nem jegyzi meg, hogy mik lehetnek azok a hosszútávú mellékhatások, amiktől úgy félnek. 🙂
Én is beoltatom magam így is - úgy is. De tényleg azt érdemes megnézni, hogy ki írja ezeket a kommenteket.
Csak az a baj, hogy én semennyit nem értek a biológiához az alapvető dolgokon kívül, így különbséget sem tudok tenni 1-2 "hivatalosnak" tűnő cikk tartalma között.
Nem, nem félek.
A hatasmechanizmusból sejthető, hogy semmi mellékhatása nem lesz. Mégis mi lenne?
Soha egyetlen egy oltanak se lettek hosszú távú negatív következményei. Egyetlen gázos eset volt egy gyermekbénulás elleni oltással, konkrétan az, hogy gyermekbénulást okozott.
Tehát a legdurvább dolog, amit el tudnék képzelni, hogy covidos lesz valaki a vakcinától, de ez nyilván már kijött volna ennyi oltás után.
Szóval nem, baromira nem félek.
14, "a hatasmechanizmusból sejthető, hogy semmi mellékhatása nem lesz"
Én semmit sem értek a hatásmechanizmusához, de remélhetőleg valóban nem lesz. :)
Köszönöm a válaszokat! 💕
Amúgy én azt mondom, hogyha lenne esetleg bármilyen hosszútávú mellékhatása, azzal majd akkor. A tudomány csak fejlődik, de jelenleg az oltáson kívül sajnos nem bízhatunk másban. Múlt héten 30as évei elején járó, teljesen egészséges kolléganőm halt bele. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!