PCR covid teszt után milyen érzés?
Figyelt kérdés
Ma megyek PCR covid tesztre és mire készüljek? Annyit tudok, hogy az orromba fogjàk és tisztába vagyok vele, de utánna a garatomban lesz valami utó érzés és ha igen milyen és meddig tart?2021. ápr. 14. 10:35
1/2 anonim válasza:
Nem nagy cucc. Kb 10 másodperc se. Mint egy mélyre hatóbb orrtúrás.
2/2 anonim válasza:
Nekem semmi utóérzés nem szokott lenni. Kétszer volt, hogy utána 10-15 perccel még éreztem egy kis irritáló érzést. Maga a mintavétel meg attól is függ, ki veszi, meg attól is, mennyire tudod ellazítani magad.
7 gyorsteszten és 6 PCR-on vagyok túl. Volt, amit szinte meg sem éreztem, volt, amelyiknél azt hittem, átlyukasztja az agyhártyámat, de többségében csak kellemetlennek mondanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!