Szem alatti és környéki ráncokra valami házi praktika vagy olcsóbb kenőcs pld?
Hidratálás a fontos. Eleve ha száraz a bőröd könnyebben öregszik, a szem alatt ahol sokkal vékonyabb a bőr ez elég látványos. Nyáron pedig kend be fényvédővel.
Tudom hogy sokan nem értenek velem egyet, de nem kell feltétlenül szemránc krém. Megnéztétek már hogy mi van egy ilyen krémbe? Jó sok irritáló tartósító, felesleges parfüm és parafin. Nem állítom higy nem lehet jót kapni, csak egyszerűen meg kell nézni hogy mi van benne. Hirtelen példának találtam is egy elfogadható árút amiben vannak olajok és hialuron sav is:
Nekem eddig cxak egyetlen szemránc krém vált be de arra sajnos allergiás is voltam, bedagadt a szemem tőle. Most van itthon bio olajos krémem amibe cseppntek hialuron savat, éjszakára szoktam vastagon kenni, úgy néz ki beválik. Ha ez elfogy talán keresek kifejezetten szemránc krémet is. Csak leírtam a tapasztalatomat. Jó az oldal amit belinkelem, mert megtudom nézni az összetevőket, és így nem vernek át a marketingszöveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!