Végbélnyílás környéki viszketésre valami praktika?
Nem tudom, h jó helyen teszem fel a kérdést.. Pár hete jött ki az aranyerem azt hittem megúszom még ha szülésnél kiis jött volna.. Azóta eléggé viszket, higiéniára teljes mértékben oda figyelek, szóval ezért sem értem, h miért tapasztalom ezt
Orvoshoz nagyon nincs kedvem ezzel elmenni, próbáltam a körömvirág krémet, de nem segítet. Esetleg valami tudnátok ajánlani? 37hetesek vagyunk.
Tudom, a férjemnek is van neki fáj meg vérzik. Nekem egyik tünet se jelentkezet csak egy hosszú séta után "ott" volt. Székelésnél se okoz problémát. Gondolkoztam én is ezen, de azt nem állatoktól kapják el az emberek? Nekünk nincs állatunk, más kutyáját nem szoktam simogatni, ha még is rögtön kéz mosás.
Gondolkoztam azon is, h lehet, h közre játszik ez a meleg,mert eléggé izzadós vagyok, ott meg főleg. Ehj baszus nem gondoltam volna, h a végére még ilyennel is foglalkoznom kell. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!