Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hányszor van egy nap székletetek?

Hányszor van egy nap székletetek?

Figyelt kérdés

Nekem világéletemben volt ezzel problémám. Gyakran van székrekedésem, főleg stressz miatt vagy ha előző nap sok csokit vagy kenyeret eszek. Nemrég volt gyomorrontásom életemben először, és az erős gyomorfájás és hányinger után egy hétig hasmenésem volt, minden étkezés után mennem kellett. Furcsa volt nagyon, hogy mennyire kiürül a szervezetem és lapos a hasam. Azóta azért a reggeli kávé után napi egyszer mindig sikerül, néha egyből felkelés után vagy este, de az átlag napi egy.

Sajnos súlyproblémákkal mindig, és ezért többek közt a lassú emésztésem okoltam. Aki sokat eszik mégis nagyon vékony, az egy nap többször is jár wc-re? K.B úgy, mint mikor hasmenésem volt?

Egy ilyen embert ismerek, aki imád enni és mégis nagyon vékony, valamint voltunk olyan viszonyban, hogy meg mertem tőle kérdezni. Azt válaszolta, hogy nem jár gyakran wc-re, inkább ő is küzd székrekedéssel néha. Na, de akkor hova tünik az a sok kaja? Ja, és nem az a hánytatós fajta.

2010. aug. 21. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

I'm 10:04

Még annyi,hogy ne foglalkozz ilyen "hülyeségekkel".Az életben sokkal értékesebb dolgok is vannak mint a sz@r.Képzeld el ha mindenki a saját székletével foglalkozna,mivé lenne ez a világ.Egy fiú kéne neked,aki egy értékesebb testrészedre tereli a figyelmed,mint a vastagbeled.

2010. aug. 21. 10:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Hú, ezt most jó megkaptam!:)

Mindig azt gondoltam, hogy még mindig jobb, ha foglalkoztat az egészségem mintha elhanyagolnám azt.

A szerelem bizonyára rózsaszín ködöt ereszt az agyamra és elsőbbséget élvez minden mást felett, de nem gondolom, hogy megoldást jelent mindent problémámra.

Ezesetben szerintem már drága pénzért árulnák a boltban.

2010. aug. 21. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:

aki azt írta hogy más egyéb probléma miatt nem tud hízni, az mien egyéb probléma miatt nem tud hízni?

én se tok hízni am!

2010. aug. 30. 07:54
 14/14 anonim ***** válasza:
ja,ez ellég könnyű kérdés,én nem járok sokszor vécére,mert én lemozgom,és akit te mondtál ő is sztem lemoszogja ha nem jár vc-re,és ne memgy vécére mert lemozogja én is így vagyok vele,én írtóra sokat eszek,de még is vékony vagyok!
2010. aug. 30. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!