Hányszor van egy nap székletetek?
Nekem világéletemben volt ezzel problémám. Gyakran van székrekedésem, főleg stressz miatt vagy ha előző nap sok csokit vagy kenyeret eszek. Nemrég volt gyomorrontásom életemben először, és az erős gyomorfájás és hányinger után egy hétig hasmenésem volt, minden étkezés után mennem kellett. Furcsa volt nagyon, hogy mennyire kiürül a szervezetem és lapos a hasam. Azóta azért a reggeli kávé után napi egyszer mindig sikerül, néha egyből felkelés után vagy este, de az átlag napi egy.
Sajnos súlyproblémákkal mindig, és ezért többek közt a lassú emésztésem okoltam. Aki sokat eszik mégis nagyon vékony, az egy nap többször is jár wc-re? K.B úgy, mint mikor hasmenésem volt?
Egy ilyen embert ismerek, aki imád enni és mégis nagyon vékony, valamint voltunk olyan viszonyban, hogy meg mertem tőle kérdezni. Azt válaszolta, hogy nem jár gyakran wc-re, inkább ő is küzd székrekedéssel néha. Na, de akkor hova tünik az a sok kaja? Ja, és nem az a hánytatós fajta.
fogalmam sincs, hogy mi lehet ennek az oka.
én is elég vékony vagyok, de én nem eszem sokat. viszont általában az a kevés hamar kiürül belőlem, van hogy akár napi 3-4-5 alkalommal is megyek. nem tudom miért van ez most így, régebben én is inkább székrekedéses voltam. de így szerintem ha akarnék se tudnék hízni. (javítsatok ki, ha mégis, mert nem lenne rossz felszedni pár kilót) bár ahhoz másképpen kéne táplálkoznom, de az egyéb problémák miatt nem nagyon menne, de ez már egy más történet.
Szerintem azért lehet ez a heti három nőknél, mert szükségük lehet egy kis feleslegre, elvégre a szervezetünk a szülésre van kódolva.:)
A vega válaszolónak nagyon örültem, mert érdekelnek az alternatív módszerek viszont fogyi tablettával soha nem kínoznám a szervezetem. A hússal rossz viszonyban vagyok, pl. a gyomorrontásom óta (1 hónapja) nem is ettem, mert valami darált húsos kajától lett a baj. A zöldségeket pedig az emberek nagy csodálkozására nagyon szeretem, szóval érzem hogy hús nélkül sokkal boldogabb a szervezetem, csak sajnos, a lelki bánatomat általában evésbe folytom, ilyenkor nehét kontroll alatt tartani magam.
Átlagban napi egyszer mindenkinek.
Viszont ha olyat eszel-iszol,akkor lehet 3-4 is naponta.
A dohányosok jobban fosnak.
Igen, volt egy erős dohányos barátnőm, aki azt mondta, hogy nem fog leszokni, mert inkább tüdőrák, minthogy dagadt legyen...
Én nem szoktam rá a cigire, de nem bánom.
9:39 vagyok.
te jó ég, tényleg, azóta van ez így, amióta napi rendszerességgel dohányzom, kb 4-5 szálat. ez az erős dohányosokhoz képest semmi, de úgy tűnik azért ennyinek is van hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!