11/12 anonim válasza:
Nem voltam az, csak a fiaim, de hál'Istennek nem kaptam el, mert magamból nem tudom, hogyan tudtam volna kiírtani anélkül, hogy a fél hajam kitéptem volna azzal a fésűvel. Hát elég megrázó élmény volt, amikor megláttam, hogy bogarak ugrálnak a hajukban :D De a fésülgetés volt marha uuuuunalmas a hozzá járó hisztivel, meg hogy az egész lakásban az összes ágyneműt és bármi ruhát, díszpárnát, ami csak hozzáérhetett a fejükhöz ki kellett mosnom 60 fokon. Na meg nem volt olcsó mulatság utána fújkálni őket reggelente, nehogy visszakapjuk. Aztán mint kiderült, valószínűleg fociedzésen szedte össze az egyik, és így nem adtuk tovább oviba meg suliba.
12/12 anonim válasza:
Oviban igen, de azt hiszem csak 1x, az is nagy kinlodas volt anyamnak, a sűrű sotet barna hajambol kifesulgetni, tetuirtozni tobbszor... Levagni nem kellett, mert vallig ert.
Aztan altalanos suliba minden evben volt tetveszet, jottek a vedonok megvizsgalni, talaltaknegy osztalytarsam hajaban, de ott mar nem kaptam el, tisztes tavolsagot tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!