A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Most is az vagyok
40 szavazat
1/12 anonim válasza:
Igen, egyik osztálytársamtól kaptam el általános iskolában. Iszonyú volt. Ilyen nagyon durván maró sampont kellett használni és hosszú idő volt kiírtani a rohadékokat.
2/12 anonim válasza:
Melyik kislány nem volt? :) Én iskolából mindig a roma osztálytársaimtól vittem haza, ráadásul akkor még nem voltak ilyen speckó tetű elleni samponok mint most, hogy 5 perc alatt kiirtja. Hanem hetekig kellett egy nagyon büdös samponnal mosni a hajat, hogy aztán fél napig Tesco-s szatyorral a fejemen járkáljak, hogy aztán ha mégsem használt a sampon jöhetett a borotva.
Szép emlékek. 😍
3/12 anonim válasza:
Én még ovodába kaptam el, szintén csoporttárstól.
Le is kellett vágni a hajam.
Nincsenek Jó emlékeim róla.
4/12 anonim válasza:
Iskolában, igen. Aztán az egyik gyerekem hozta haza az oviból, én meg elkaptam.
6/12 anonim válasza:
Oviba kaptam el, fhhuj de büdös cuccal kezelte anyu halljátok
7/12 anonim válasza:
Óvodás voltam, csak szüleimtől tudom, emlékem nincs róla.
8/12 anonim válasza:
6: Engem néha még mindig megcsap az a szag a buszon. 😆
9/12 anonim válasza:
Elsős általánosként, egy osztálytárs miatt a fél osztállyal együtt. Érdekes, én nem emlékszem "akkora" tortúrára, mint amiket itt írnak. Igen, volt hajmosás, meg szegény anyám órákon át fésülgette a sertéket egyenként a hajtövemről:S Ráadásul hosszú hajam volt, és nem akartuk ezért levágni. De nem emlékszem vissza úgy mintha valami nagy "kínlódás" lett volna, inkább csak unalmas volt (a sok órányi fésülgetés meg a hajmosások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!