Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor/hány évesen kaptatok...

Mikor/hány évesen kaptatok kúpot utoljára?

Figyelt kérdés

Nálunk előfordul hogy most is kapok.

17/l

2021. ápr. 7. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Én csak osztom a kúpot a Vácin.
2021. ápr. 7. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Kapok? Úgy érted beadják nem te adod be magadnak? Az tényleg érdekes. Egyébként erre nincs korhatár, egy 40 éves is használhatja.
2021. ápr. 7. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:

4-5.

De bárki használhatja. Fájdalom - és lázcsillapítók közül kisgyereknek szokták ezt a gyógyszerformát adni, mert nem kell lenyeletni velük, nem köpik ki, és nem is fájdalmas, mint pl. egy injekció, és gyorsan hat. De nyilván ez felnőtteknek édeskevés, ha gyerekeknek készült lázcsillapítót akarnak használni, mert abban épp csak annyi hatóanyag van, amennyi a gyerekre nézve nem káros.

Felnőttnek csak egyszer adtunk be (pezsgő)kúpot kórházi gyakon, mert székrekedése volt, de az megint más.

2021. ápr. 7. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amint szájon át be tudtam venni a gyógyszert. Oviskent még emlékszem hogy anya mondta hogy ha nem nyelem le a szirupot ad kúpot.
2021. ápr. 7. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:

popiba? pl aranyérre is akármikor.

vagy hüvelybe is akármikor

2021. ápr. 7. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Én valamikor kisgyerek koromban.

Mire kapsz?

2021. ápr. 8. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen kellet használjak először. :D
2021. máj. 27. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!