Ti mikor kaptatok el hányós betegséget utoljára?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 11:00
1/10 anonim válasza:
Valahogy Január környékén..
De azzal hasmenés is jött.
2/10 anonim válasza:
Dec 9-12 között ment végig a családon a vírus. De csak a párom és a fiam hányt, én valamivel erősebb voltam, nekem csak a hasam ment...
3/10 anonim válasza:
huha minállunk az egész család 3napja tart
4/10 anonim válasza:
Nálunk kb 2hete kezdődött,azóta már végig ment az egész családon. Hányás,hasmenés!
5/10 anonim válasza:
Hányósat? Húúú, szerintem sok éve. Hányni csak romlott kajától szoktam, vírustól nem. Hasmenés is ilyen, bár abból 3-4 éve mintha kaptam volna vírust is. Így a hozzászólásokat nézve, most hálát adok, hogy az ilyesmi engem elkerül. (én a "sokkal szuperebb" légúti bajokba esek bele :) )
6/10 anonim válasza:
Kb. 5 éve, nagyon nem hiányzik. :D
7/10 anonim válasza:
8 éve, de akkor is csak 2x hánytam, inkább a lázam volt nagyon magas.
8/10 anonim válasza:
Még soha szerencsére, pedig tavaly a párom a wc-n ülve hányt 3 napig a lavorba...Nem vagyok érzékeny ilyen bacikra szerencsére :)
32/n
9/10 bit123bit válasza:
2 ĂŠv 6 hĂłnapja ez nĂĄlam 2 vagy 3 ĂŠvenkĂŠnt tĂśrtĂŠnik meg,
ĂŠs ĂŠn nekem most volt hĂĄnyingerem
10/10 anonim válasza:
Hát, még tavaly, egy durva buli után szombaton elég sz*rul voltam, és kijött, aminek kellett..:DDD
Viccet félretéve, sosem voltam hányós típus, talán 5-6 évesen hánytam utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!