Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor kaptatok el utoljára...

Mikor kaptatok el utoljára hányós vírust?

Figyelt kérdés

2015. márc. 18. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
én még sosem hánytam vírustól, csak amikor annnnyira telezabáltam magam, hogy már kifele jött. tehát sose
2015. márc. 18. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
A szervezet tavasszal és ősszel tisztul , súlyos leterheltség esetén drasztikusan üríti a mérgeket . Aki több nyers növényi ételt , sok rostos dolgot , mézet , hagymafélét és vizet fogyaszt csuda mód nem betegedik meg . A nehéz ételek egyoldalú és többlet fehérje az egyik oka a bajainknak . Ezt tabletta és művitamin nem orvosolja .
2015. márc. 18. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy 20 éve - akkor viszont nagyon megszenvedtem vele.
2015. márc. 18. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt eddig, de most 2 napja hányingerem van és kissé hígadd nagydolog, nem tudom, hogy vírus lenne-e, van-e mostanában ilyen.
2015. márc. 18. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán hányok vírustól, legutóbb kalicitől is "csak" hasmenésem volt, de annak már több, mint 5 éve.
2015. márc. 18. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
a héten az ovis - bölcsis gyerekeim hazahozták. előtte soha.
2015. márc. 18. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Mikor ranezek erre az idiota kerdesre.
2015. márc. 24. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!