Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak szerintem felháborító ez...

Csak szerintem felháborító ez a kórházi táncikálás?

Figyelt kérdés
Mire jó ez? Ennyire ráérnek, hogy táncikáljanak? Jópárszor el kellett próbálniuk, közben meg rinyálnak, hogy milyen leterheltek. Akinek meghalt valakije, vagy épp nincs munkája azt felvidítja ez a tánci a szörnyű covid idején?
2021. ápr. 4. 22:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ohohó micsoda humor.
2021. ápr. 4. 22:46
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg elég nyomorúságos lehet az életed, ha ez felháborít. Kérdésedre válaszolva, igen, csak szerinted felháborító.
2021. ápr. 4. 22:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem, úgy látszik nem csak szerintem. Szerintem a munkájukat kellene végezni normálisan nem táncikálni.
2021. ápr. 4. 22:47
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
Hiába kérdező én egyetértek Veled, nem lehet ilyen mosott agyú fideszes prolikkal mit kezdeni. Ezeket ezért is fizetik csaj hirdessék mindenhol az igét.
2021. ápr. 4. 22:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a fidesz?
2021. ápr. 4. 22:50
 16/21 anonim ***** válasza:
6%

"Csak szerintem felháborító?"

Felháborító, hogy ennyire hülye vagy!

2021. ápr. 4. 22:52
 17/21 A kérdező kommentje:
A COVID előtti időkben egy háziorvoshoz elmentél semmit nem tudott kezdeni veled, maximum algopirint írt fel. Az állami fogorvost nagyívben elkerülted, ha jót akartál magadnak. Nőgyógyászhoz csakis magánhoz! Szülni hálapénzért, ha életben akartál maradni. Ha valami fontos vizsgálat kellett inkább elmentél magánba, mert fél éves várólistát nem akartad megvárni. És sorolhatnám reggelig. SZAR volt a helyzet Covid előtt is. És nem csak a Fidesz miatt. Undorítóan viselkedtek az orvosok (tisztelet pár kivételnek) az állami ellátásban a betegekkel, a fizetős persze más. Most itt a COVID, amikor halnak meg az emberek rekordszámmal Európában. Én nem értem mit tapsikoljunk rajtuk, és minek örüljünk? De valami nagyon lelki gazdag tincitánci tapsolós emberke felvilágosíthatna, hogy miért jó ez nekem.
2021. ápr. 4. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

Igen. Csak szerinted. Miért is lenne normális ember számára felháborito, ha az orvosok + ápolok + egyéb személyzet megkiséreli mássá, esetleg vidámabbá tenni az ott ápolt gyerekek életét még ha pár percre is.

Most, hogy megválaszoltam a kérdésedet, kérlek áruld el, hogy SZERINTED miért felháborito?

2021. ápr. 4. 22:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Jó, gondolom ti azok vagytok, akik kiálltatok tavaly tavasszal is tapsikolni nekik a panel ablakába, amikor 10 covid fertőzöttel kellett megküzdeniük. Jó éjt, szidjatok tovább nyugodtan lelki gazdagok.
2021. ápr. 4. 23:06
 20/21 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem is enyhén szólva visszás a videó. Arról nem is beszélve, h az átlagember eleve nem veszi komolyan a járványt, és nem hiszi el a SIRALMAS kórházi állapotokat. Egy ilyen videó mit fog gondolni? "nincs is akkora gáz, ezek is itt táncolnak, minden oké"

Én Kunetz Zsomborral értek egyet amúgy:

[link]

"Zenés-táncos műsorral szórakoztat a Bethesda Kórház dolgozói a Jerusalema kihívásban.

Reményt küldenek.

Miközben a kórházak újságírók által nem látogathatóak, hogy ne mutathassák be az ott dúló szörnyűségeket.

A Bethesda egy gyermek kórház, amely egyházi támogatáson felül az állami finanszírozást is megkapja. Ennek ellenére sem a gyermek, sem a felnőtt COVID ellátásban nem vesz részt.

Nem úgy, mint például a Heim Pál Gyermekkórház, vagy a Semmelweis Egyetem Gyermekklinikája. Ez utóbbi két intézmény a gyermekellátás mellett, még lehetőségeihez képest megpróbál a felnőttellátásban is segíteni. Ugyanis előzetes megbeszélés alapján fiatal lélegeztetett, COVID fertőzött felnőtteket is fogadnak.

Mondjuk ők nem is táncolnak."

2021. ápr. 4. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!